Добавете ценово известие

Правила и условия на работа на офисите и онлайн магазина на Тавекс от 22.03.21 година

Публикувано от Tavex в категория Анализи, На фокус на 19.03.2021
Цена злато (XAU-BGN)
4389,84 BGN/oz
  
- 29,40 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
52,64 BGN/oz
  
+ 0,15 BGN

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да сведем до Вашето внимание основните особености на начина ни на работа от 22.03.2021 г.

Поръчки през онлайн магазин

Онлайн магазинът ни ще работи в нормален режим при следните правила и условия:

  • Поръчки за инвестиционно злато и сребро могат да бъдат извършвани с начин на доставка „получаване в офис на Тавекс”, “доставка до офис на Еконт”, „доставка до адрес с Еконт” и ”доставка до адрес с инкасо автомобил”, както следва:
    •  Получаване в офис на Тавекс – поръчката може да бъде платена по банков път без ограничение в сумата и се получава във всеки един от нашите офиси, с изключение на Бургас Плаза. Моля, преди да дойдете на място в офис, свържете се с наш представител на 02 9 888 666 за потвърждение от наша страна, че плащането е получено и заверено по сметка на Тавекс, когато е избран начин на плащане по банков път.
    • Доставка до офис на Еконт – максималният праг на поръчката е 9 770 лв., като тя може да бъде платена по банков път или с наложен платеж до 9 770 лв. Поръчки, платени по банков път, се обработват след получаване и заверка на плащането по сметка на Тавекс ЕООД. За поръчки с избран начин на плащане по банков път клиентът заплаща куриерска услуга и застраховка на пратката, а при избран начин на плащане с наложен платеж, клиентът заплаща куриерска услуга, застраховка на пратката и такса наложен платеж. Препоръчваме да изберете опция за плащане с банков превод, тъй като при доставка до офис на Еконт с наложен платеж, пратката се оскъпява с 1.2%
    • Доставка до адрес с Еконт – максималният праг на поръчката е 9 770 лв., като тя може да бъде платена по банков път до 9 770 лв или с наложен платеж до 4 000 лв. Поръчки, платени по банков път, се обработват след получаване и заверка на плащането по сметка на Тавекс ЕООД. За поръчки с избран начин на плащане по банков път клиентът заплаща куриерска услуга и застраховка на пратката, а при избран начин на плащане с наложен платеж, клиентът заплаща куриерска услуга, застраховка на пратката и такса наложен платеж. Препоръчваме да изберете опция за плащане с банков превод, тъй като при доставка до адрес с Еконт с наложен платеж, пратката се оскъпява с 2.4%. Моля, имайте предвид, че доставка до адрес е по-скъпия вариант, сравнено с доставка до офис на Еконт.
    • Доставка до адрес с инкасо автомобил – поръчки, за които не е избран начин на доставка „получаване в офис на Тавекс”, се изпращат с инкасо автомобил. Поръчката следва да бъде платена единствено и само по банков път и се обработва след получаване и заверка на плащане по сметка на Тавекс ЕООД.

 

Офиси в гр. София, Варна, Бургас

Офисите ни в София, Варна и Бургас ще работят като точка за доставка на предварително направени онлайн поръчки за валута, инвестиционно злато и сребро, както и поръчки за обратно изкупуване на инвестиционно злато и бижутерско злато, с изключение на Бургас Плаза. Моля, уверете се, че имате успешно регистрирана онлайн поръчка преди да посетите някой от офисите ни, а ако нямате такава, нашите служители на място ще ви помогнат в създаването на онлайн поръчка. Препоръчваме преди посещаване на офис да се свържете с наш сътрудник между 9:00 и 17:00 всеки работен ден на 02 9 888 666, ако имате допълнителни въпроси или искате да потвърдите статуса на поръчката си.

Офис Римски Стадион, гр. Пловдив

Офисът ни в гр. Пловдив ще работи с нормален режим на работа и ще извършва всички стандартни трансакции, както може да бъде използван и като точка за доставка на предварително направени онлайн поръчки за валута, инвестиционно злато и сребро и поръчки за обратно изкупуване на инвестиционно злато и бижутерско злато.

Повече за работното време на всеки от офисите ни, научете тук.

В случай че имате допълнителни въпроси относно предлаганите от нас услуги и начина ни на работа от 22.03.2021 г., не се колебайте да позвъните всеки делничен ден между 9:00 и 17:00 на 02 9 888 666.

Спазвайте противоепидемичните мерки и стойте здрави!

С уважение,

Екипът на Тавекс

Коментари

Препоръчваме Ви да прочетете още