Добавете ценово известие

Забавяне на обработката на онлайн поръчки

Публикувано от Tavex в категория На фокус на 02.03.2022
Цена злато (XAU-BGN)
3536 BGN/oz
  
+ 5 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
42 BGN/oz
  
- 1 BGN

Уважаеми клиенти,

Поради създалата се динамична обстановка на пазара на инвестиционно злато и сребро, Тавекс ЕООД предприема следните промени в политиката си за продажба на инвестиционно злато и сребро през онлайн магазина си:

  • От онлайн магазина ни няма да бъдат премахвани продукти, които в момента не са налични в онлайн магазина или офисите ни.
  • В случай че продуктът, който клиент е поръчал и платил, не е наличен в офисите ни или онлайн магазина ни, то ще е необходимо клиентът да изчака за получаването му до следваща доставка, което може да отнеме до максимум 5 седмици от момента на заплащането му.
  • Всички продукти, поръчани през онлайн магазина ни, с изключение на 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex до 5бр., ще могат да бъдат заплащани единствено по банков път предварително в момента на поръчка и няма да бъде активна опцията за плащане с наложен платеж;
  • 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex ще може да бъде поръчвано с опция за плащане с наложен платеж само за поръчки до 5 бр. включително. При поръчка на по-голямо количество от този продукт единствената опция за плащане ще бъде по банков път и ще е необходимо клиентът да изчака за получването на поръчката до следваща доставка, което може да отнеме до 5 седмици от момента на заплащането му.
  • При разлика в цените на продуктите по време на поръчка спрямо цените в момента на доставка, Тавекс няма да преразглежда и отменя поръчки. При поръчки с избрана опция за плащане с наложен платеж, сумата по наложения платеж ще бъде тази от фактурата, генерирана в момента на поръчката.
  • Онлайн магазинът ни приема поръчки за инвестиционно злато и сребро единствено в периода между 8 и 18:30 ч. от понеделник до петък. Това не важи за покупка на 1 грам абонаметно златно кюлче Tavex и обмен на валута.

С уважение,
Екипът на Тавекс

Коментари

Препоръчваме Ви да прочетете още