Обратно

1 унция австралийски лунар Мишка 2020

1 унция
999.9
Австралия


Монетата е част от световноизвестната хронологична сребърна колекция Австралийска лунна серия III (2020 – 2031 г.), посветена на китайския лунен календар. Произведена е от австралийския монетен двор Perth Mint. Като всяка сребърна монета от серията, тя е изсечена еднократно, в лимитиран тираж и следва 12-годишния цикъл на календарa.


Основна информация

 

  • 99.99% чисто сребро
  • Номинална стойност:1 австралийски долар
  • Нов дизайн на основния мотив на всеки 12 години
  • Мат-гланц ефект и богата детайлност на изображението
  • Законно платежно средство
  • Гарантирано приемане от търговци на благородни
    метали, банки и инвеститори
  • С инвестиционна и колекционерска стойност
  • Подходяща за подарък

Дизайн

Лицевата страна на монетата показва: кралица Елизабет II, текст “ELIZABETH II”, текст “AUSTRALIA”, номинална стойност, тегло и чистота на сребро, година на отсичане, инициали “IRB” на дизайнера Иън Ранк-Бродли, създал изображението на кралицата.

 

На обратната страна на монетата са изобразени две мишки, които се хранят върху люспи от царевица. В дизайна са включени и китайският символ за „мишка“, надпис „MOUSE 2020“ и монетния знак на The Perth Mint’s „P“.

 

В чест на първото издание в австралийската лунна серия III, тези изключителни сребърни монети са уникална придобивка за желаещите да отбележат афинитета си с това находчиво животно. Перфектен спомен и почит за родените през 2020, 2008, 1996, 1984, 1972 и всяка 12-та предходна година. Родените в годината на мишката се считат за добри в придобиването и запазването на богатството. Тази способност произтича от техния естествено любопитен ум, който винаги търси знания и благодарение на своята бързина, те са в състояние да се възползват от възможностите. Хората, родени под годината на мишката, са склонни да имат силна интуиция, перфекционисти са и имат отличен вкус. Най-често са амбициозни и, като се стремят да постигнат целите си, ще използват всичките си съобразителност, за да успеят, включително да бъдат очарователни, убеждаващи и харизматични. Това може да привлече други хора и конкретно противоположния пол, и въпреки че хората, родени в годината на мишката, са склонни да се радват на голям социален кръг, те най-често имат повече познати, отколкото истински приятели. Но след като станете техен истински приятел, те ще се отнасят с вас като със семейството си. Хората, родени под годината на мишката, са лоялни и предани на своите близки, което ги прави особено добри родители. Следователно може да се види, че монетата е идеален подарък за всеки, когото обичате или уважавате, тъй като даването на сребърна монета означава, че проявявате обич, като увековечите годината на раждане на човека и особените добродетели и скъпоценни сребърни произведения на изкуството. The Perth Mint въведе сребърните лунари за пръв път през 1999 г. и впоследствие отново издаде монетите през 2008 и 2020 г. Следващият брой на годината на мишката ще стане наличен едва през 2032 г.


Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката