Добавете ценово известие

Ела в семейството на Tavex

Ще работиш с най-привлекателните финансови продукти в света - монети и кюлчета. Ще си заобиколен от интелигентни, мотивирани и свежи хора. А възнаграждението си го бива! Ще имаш свободно време за образование, пътешествия и приключения.


Какво е да си част от Tavex?

Позитивна атмосфера

Ще работиш сред млади и весели хора. В Tavex ценим добрите взаимоотношения, защото успяваме да дадем най-доброто от себе си, само когато ние самите се чувстваме добре. Колегите са страхотни, мили и ще те подкрепят.

Време за себе си

Времето не стига за всичко - учене, пътувания, забавления, семейство, приятели, любов. Ние уважаваме личния живот на хората в екипа. Работим по гъвкав график, който може да се адаптира според нуждите на всеки служител.

Амбициозна компания

Очакват те много вълнуващи обучения, програми за развитие и менторски практики. Целта ни е да сме най-добрите на пазара и с радост инвестираме в потенциала на екипа ни, за да можем да растем заедно.

Удивителен екип

В Tavex работят любезни и честни хора, които познават не само работата, но и купона, и които знаят как да се обединят в екип по всяко време и за всеки повод. Гордеем се с уникалния екип на Tavex.

Привлекателно възнаграждение

В Tavex ще получаваш гарантирано по-високо от средното за позицията и бранша заплащане.

Уникален опит

В Tavex имаш възможност да работиш с ценни метали и валути от цял свят. Част сме от най-голямата група в северна Европа, с най-бързо развитие в търговията със злато, сребро и валутния обмен.

Работа и приключения

В Tavex се занимаваме със сериозни работи, но и не пропускаме да се забавляваме. Всеки ден полагаме усилия да издигнем стандартите на бранша за клиентско обслужване и изживяване. Освен това харесваме времето, прекарано заедно.
Пусни видеото