Кариери

В Tavex те очакват
мега яки хора

Ще работиш с най-вълнуващите продукти на света – банкноти, монети, кюлчета. Ще имаш свободно време да учиш, пътуваш, приключенстваш. Ще си сред умни, мотивирани и готини хора. Ще си харесваш заплатата.

Виж свободните позиции

Работи вПозитивна атмосфера

Ще работиш в свежа и усмихната среда. В Tavex много обичаме добрите взаимоотношения, понеже когато ни е готино успяваме да дадем най-доброто от себе си. Колегите са прекрасни, отзивчиви и ще те подкрепят във всичко, от което имаш нужда.


ИмайВреме за себе си

Вероятно имаш доста неща, за които ти е нужно време – учене, пътуване, забавление, почивка, приятели, семейство, любов. Ние уважаваме личния живот на екипа си. Имаме гъвкав работен график, който може да се настройва спрямо индивидуалните желания на служителите.


Развивай се вАмбициозна компания

Очакват те куп интересни обучения, програми за развитие и менторски практики. Ценните знания и умения ще са ти от полза през целия професионален живот. Целта ни е да сме най-добрите на пазара и с удоволствие инвестираме в потенциала на екипа си, за да можем да растем заедно.


Бъди част отУдивителен екип

Нашите служители отличават Tavex като най-добър работодател
през 2012, 2014, 2015, и 2017г. в анонимното проучване на
консултантската компания AoN Hewitt. Ако имаше титла за “Най-
добър екип”, ние щяхме ежегодно да им връчваме наградата!
Доста сме горди, че при нас работят смислени, добри и честни хора.


Кариери
Работа и приключения

В Tavex се занимаваме със сериозни работи и сериозни забавления.Хем се стремим ежедневно да повишаваме стандарта, по който се случва бизнесът с търговия на злато, сребро и обмен на валута, хем отделяме много време, за да ни е хубаво заедно.

Гледай видеото
Кариери

Истинското удовлетворение идва, когато надскочиш себе си Нора Елицина, Човешки ресурси

За мен истинското удовлетворение от работата идва, когато надхвърлиш собствените си възможности. За да задържиш това усещане обаче, не трябва да спираш да работиш върху себе си. Това не е никак трудно, когато си обграден от екип прекрасни, добронамерени и амбициозни хора.

Нора Елицина
Човешки ресурси

Кариери

0 ПРОДУКТ