Добавете ценово известие

Създайте нов price bot

+ -

Създайте нов price bot

Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

1 грам абонаментно златно кюлче Tavex

В наличност
За първи път в Европа, Tavex предоставя възможност да закупите 1 грам инвестиционно злато на почти пазарни ... още
Продаваме Купуваме Спред
130 лв.
119 лв. 8.46%
до офис на Еконт - 4,20 лв.
до адрес - 5,25 лв.
с инкасо автомобил - 60,00 лв.
Скрий
Безплатна доставка с Еконт при поръчки със злато над 1000 лв.
Виж още
Снимките се използват само за илюстративни цели и е възможно да не представят точно изображението на продукта.

Въведение

За първи път в Европа, Tavex предоставя възможност да закупите 1 грам инвестиционно злато на почти пазарни цени. И това не е всичко, ако закупите едно кюлче всеки месец в продължение на 12 месеца, ще получите тринадесето кюлче безплатно! Започнете да спестявате в злато всеки месец и запазете стойност с еднограмовото кюлче на Tavex.

Защо да купите?

 • Купувайте по едно кюлче всеки месец и получете едно безплатно кюлче след година.
 • Това е най-евтиното инвестиционно злато на грам в Европа.
 • Можете да си купите инвестиционно злато почти на пазарна цена, без да е необходимо да спестявате много пари.
 • Ако решите да продадете златото, то ще бъде продадено на цени близки до пазарните. Няма загуба при покупко-продажба.
 • Безплатното кюлче гарантира, че винаги ще бъдете на нетна печалба.
 • Убедете се колко лесно може да е да купите злато и доходно да го притежавате.

Правила за участие

Необходимо условие за получаването на подаръчния продукт е закупуването на поне 1 брой златно кюлче от 1 грам Tavex в 12 (дванадесет) последователни календарни месеца.

Всеки клиент има право да закупи най-много 5 абонамента в един календарен месец или общо 60 кюлчета от 1 грам Tavex в 12 (дванадесет) последователни календарни месеца.

Прочетете повече

Покупката на злато носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на златото е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  130 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  119 лв.
 • Вашият риск сега
  11 лв.

Факт: цената на златото в BGN е нараснала 86.65% през последните 10 години. Най-ниската цена е била 1684 BGN/oz, а най-високата 3724 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 3567 BGN/oz.

Сечените кюлчета са резултат от процеса на сечене на златото. Процесът започва с нагряване на златен материал в пещ до разтопяването му. По време на този процес всички нежелани примеси се отстраняват, докато остане само разтопено злато с висока чистота, най-често около 99,99%. След това разтопеното злато се излива в леярски форми, където се охлажда и втвърдява. Втвърденото злато се вкарва в машина за валцуване, която върти златото и го оформя в панели с еднакви размери. След това златните панели се вкарват в ударна преса, която ги трансформира в заготовки с гладки повърхности. Следващата стъпка включва претеглянето на всяка златна заготовка, за да се гарантира, че теглото й не е нито под, нито над нормата. Повърхността на заготовките, които преминат този тест, се полира. Последният етап включва процеса на щамповане, при който златната заготовка се вкарва в преса, с чиято матрица при силен натиск върху златната заготовка се отпечатва щампата. Резултатът е сечено кюлче. Готовото златно кюлче се инспектира, преди да бъде запечатано в прозрачна защитна опаковка. 

Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş започва съществуването си като малката работилница на Надир Тютюнчу за рециклиране на бижутерска шлака през 1967 г. След 1975 г. той започва да рафинира благородни метали за пазара и цехът се разраства, но все още ограничен в тази сфера на дейност.  

През 1999 г. подписва споразумение за сътрудничество с германската компания Degussa Allgemeine за обмен на технологично ноу-хау и така е създадена Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Ltd. През 2001 г. семейство Надир става едноличен акционер в компанията, която продължава дейността си под името Nadir Metal Rafineri San. ve Tic. Ltd. След тази трансформация всички инфраструктурни инвестиции са завършени в рамките на една година. През 2006 г. компанията става акционерно дружество Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş. 

Компанията е акредитирана от Истанбулската златна борса през януари 2008 г. и от Дубайската фондова борса (DMCC) през октомври 2009 г., a от декември 2011 г. фигурира в списъка за добра доставка (The Good Delivery List), акредитиран от Лондонската асоциация на участниците на пазара за благородни метали (LBMA).

Днес, наред с рафинирането, рециклирането на отпадъци, шлака и лабораторните услуги, Nadir Metal произвежда и търгува с благородни метали (злато, сребро, платина, паладий и родий). В допълнение към тях се произвеждат малки кюлчета с марка Nadir Metal и Nadir Gold от злато, сребро и платина, както и ексклузивни колекции. 

Тегло на продукта (g)
1.0001
Злато тегло в грамове
1
Проба
999.9
Злато тегло в тройунции
0.03215
Дължина (мм)
15
Ширина (мм)
9
Дебелина (mm)
0.6
Производител
Nadir Metal Rafineri, Турция

Лицева страна

Лицевата страна на опаковката на кюлчето е черна или преливаща от златно към черно. Изобразено е логото на Tavex в златно и сиво или в златно и бяло в зависимост от дизайна. Изписан е номера на кюлчето. В прозрачната капсула се вижда и самото кюлче.

Кюлчето е гладко. С матов завършек е нарисувано логото на Tavex (два варианта на дизайн), изписано е името на компанията, изписан е текста "1g fine gold 999.9" и сложен печата на рафинерията.

Гръб

На обратната страна на опаковката е напечатан сертификата за злато, производителя на кюлчето и рафинерията.

На гърба на кюлчето е изобразена емблематичната Tavex корона (два варианта на дизайн).

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна*.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът е наличен за онлайн поръчка.

Tavex ID

Създайте безплатен и защитен профил в Tavex ID, за да управлявате по-лесно Вашето инвестиционно портфолио от благородни метали и да получите достъп до първокласни инвестиционни инструменти. Още

Създайте Tavex ID
Tavex ID

Създайте безплатен и защитен профил в Tavex ID, за да управлявате по-лесно Вашето инвестиционно портфолио от благородни метали и да получите достъп до първокласни инвестиционни инструменти. Още

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.