Обратно

1 грам абонаментно златно кюлче Tavex

1.00 гр.
24 карата
-


За първи път в Европа, Tavex предоставя възможност да закупите 1 грам инвестиционно злато на почти пазарни цени. И това не е всичко, ако закупите едно кюлче всеки месец в продължение на 12 месеца, ще получите тринадесето кюлче безплатно! Започнете да спестявате в злато всеки месец и запазете стойност с еднограмовото кюлче на Tavex.


Предимства

  • Възможност да закупите до пет еднограмови кюлчета на месец и да получите още пет след успешно приключване на абонаментния период и условия за участие
  • Възможност да закупите малки количества инвестиционно злато с много ниска надценка
  • Съхранете стойност в злато, без да е нужно да спестите голяма сума пари предварително
  • Лесна, евтина и сигурна доставка до адрес посочен от Вас, офис на ЕКОНТ или получаване на каса на Tavex
  • Идеален подарък от 24 карата злато без да заплащате висока надценка

 

Правила за участие

Необходимо условие за получаването на подаръчния продукт е закупуването на поне 1 брой златно кюлче от 1 грам Tavex в 12 (дванадесет) последователни календарни месеца.

Всеки клиент има право да закупи най-много 5 абонамента в един календарен месец или общо 60 кюлчета от 1 грам Tavex в 12 (дванадесет) последователни календарни месеца.

Пълните правила и условия можете да видите тук.

Дизайн

Лицевата страна на опаковката на кюлчето е черна. Изобразено е логото на Tavex в златно и сиво. Елемент от логото е изрисувано в дясната част на опаковката в матово черно. Изписан е номера на кюлчето. В прозрачната капсула се вижда и самото кюлче. 

Кюлчето е гладко. С матов завършек е нарисувано логото на Tavex, изписано е името на компанията, изписан е текста "1g fine gold 999.9" и сложен печата на рафинерията.

На обратната страна на опаковката е напечатан сертификата за злато, производителя на кюлчето и рафинерията член на LBMA. 

 

На гърба на кюлчето с матов завършек е изрисувано логото на Tavex.


Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката