Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

1 килограм сребърно кюлче Heraeus

Изчерпан
Tavex има удоволствието да Ви представи Heraeus 1кг .999 чисто сребро, най-известното сребърно инвестиционно кюлче в Германия. ... виж още
Продаваме Купуваме
-
1740,66 лв.
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Tavex има удоволствието да Ви представи Heraeus 1кг .999 чисто сребро, най-известното сребърно инвестиционно кюлче в Германия. Произведено от Heraeus Precious Metals, компания обединяваща благородни метали и технологии, един от най-големите частно притежавани бизнеси в Германия, еднокилограмовото сребърно кюлчета е лято и с елегантна изработка. То е идеален избор, тъй като можете да боравите с него и изкупната му цена не бива повлияна от драскотини и вдълбнатини. Кюлчето Heraeus 1 кг е достъпно и предлага една от най-добрите цени на грам, чудесен инвестиционен продукт за тези, които предпочитат да спестяват чрез закупуване на физическо сребро.

Защо да купя

Основна информация

 • 99.99% чисто сребро
 • Кюлчетата Heraeus 1 кг .999 имат гарантирана чистота.
 • Законно платежно средство
 • В непрекъснато производство от 1988 г. насам
 • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори на три континента
 • Предпочитан продукт за инвестиции в сребро

Покупката на сребро носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на среброто е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  3135,11 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  1740,66 лв.
 • Вашият риск сега
  1394,45 лв.

Факт: цената на среброто в BGN е нараснала 115.3% през последните 20 години. Най-ниската цена е била 20,65 BGN/oz, а най-високата 66,23 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 54,13 BGN/oz.

История

Производител

Heraeus е межуднародно призната рафинерия основана и през 1851г. Отличаващи се с фокус към иновациите в произвотдството на инвестиционни продукти от ценни метали, рафинерията е една от най-големите в света, с над 100 представителства в 38 държави и над 12,500 служителя. Портфолиото на рафинерията е разнообразно, и тя участва в рафинерията на метали за автомобилната, химическата и hi-tech индустрия. Инвестиционните сребърни продукти Heraeus се отличават не само с високо качество но са и акредитирани от лондонската борса за ценни метали.

аа

Тегло на продукта (g)
1001.001
Сребро тегло в грамове
1000
Проба
999
Сребро тегло в тройунции
32.15075
Дължина (мм)
111
Ширина (мм)
51
Дебелина (mm)
21
Производител
Heraeus Precious Metals, Германия

Лицева страна

Дизайн

На лицевата страна на кюлчето е написан надписа “HERAEUS” и “Feinsilber”, в превод "чисто сребро", както и надписа “999.0” описващ чисотата на съдържанието на сребро. В средата на кюлчето е поставен печата на компанията  обграден от текста “HERAEUS EDELMETALLE HANAU” . В долната част на кюлчето е написана тежеста от 1 килограм.  

Обратна страна

Обратната страна на кюлчето е полирана и лъскава.

Опаковка

Кюлчето е опакована в пластмасова фабрична опаковка.

Сертификат за произход

Кюлчето от един килограм на Heraeus идва без сертификат. Печата на леярната

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.