Обратно

50 грама златно кюлче Valcambi

50.00 гр.
24 карата
Швейцария


Златните кюлчета Valcambi Suisse са инвестиционни продукти с характерен изчистен и стилен дизайн. Блансът между висока ликвидност, лесна преносимост и достъпна цена ги нарежда сред най-продаваните кюлчета в световен мащаб. Произвеждат се от Valcambi – независима швейцарска рафинерия, гарантираща изключително качество и чистота на златото.


Основна информация

  • 99.99% чисто злато (24 карата)
  • Технология на производство: изсичане
  • Огледална повърхност
  • Сертификатна опаковка с уникален сериен номер
  • Акредитация от Швейцарското правителство
  • Официално признато като “Good delivery” от Лондонската асоциация на пазара на благородни метали 
  • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори

Дизайн

Лицевата страна на кюлчето показва: официален печат на Valcambi, текст “fine gold”, тегло и чистота на златото, печат на контролния орган, гарантиращ пробата на златото, уникален сериен номер.

Обратната страна на кюлчето изобразява: текст “VALCAMBI SUISSE”.

Производител

Valcambi е независима швейцарска рафинерия, създадена е през 1961 г. Тя е сред най-известните производители и доставчици на отлети и отсечени кюлчета в света. Компанията се намира в Балерна, Швейцария и притежава един от най-големите обекти за преработка на ценни метали с капацитет 2 000 тона злато годишно. Рафинерията е акредитирана от всички основни метални борси, Швейцарската централна банка и Лондонската асоциация на пазара на благородни метали (The London Bullion Market Association, LBMA). Клиентите на Valcambi варират от частни инвеститори до някои от най-мащабните международни финансови институции, правителства и централни банки.


Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката