Правила и условия на работа на офисите и онлайн магазина на Тавекс от 22.03.21 година

Споделете тази статия

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да сведем до Вашето внимание основните особености на начина ни на работа от 22.03.2021 г.

Поръчки през онлайн магазин

Онлайн магазинът ни ще работи в нормален режим при следните правила и условия:

  • Поръчки за инвестиционно злато и сребро могат да бъдат извършвани с начин на доставка „получаване в офис на Тавекс”, „доставка до офис на Еконт”, „доставка до адрес с Еконт” и ”доставка до адрес с инкасо автомобил”, както следва:
    •  Получаване в офис на Тавекс – поръчката може да бъде платена по банков път без ограничение в сумата и се получава във всеки един от нашите офиси, с изключение на Бургас Плаза. Моля, преди да дойдете на място в офис, свържете се с наш представител на 02 9 888 666 за потвърждение от наша страна, че плащането е получено и заверено по сметка на Тавекс, когато е избран начин на плащане по банков път.
    • Доставка до офис на Еконт – максималният праг на поръчката е 9 770 лв., като тя може да бъде платена по банков път или с наложен платеж до 9 770 лв. Поръчки, платени по банков път, се обработват след получаване и заверка на плащането по сметка на Тавекс ЕООД. За поръчки с избран начин на плащане по банков път клиентът заплаща куриерска услуга и застраховка на пратката, а при избран начин на плащане с наложен платеж, клиентът заплаща куриерска услуга, застраховка на пратката и такса наложен платеж. Препоръчваме да изберете опция за плащане с банков превод, тъй като при доставка до офис на Еконт с наложен платеж, пратката се оскъпява с 1.2%
    • Доставка до адрес с Еконт – максималният праг на поръчката е 9 770 лв., като тя може да бъде платена по банков път до 9 770 лв или с наложен платеж до 4 000 лв. Поръчки, платени по банков път, се обработват след получаване и заверка на плащането по сметка на Тавекс ЕООД. За поръчки с избран начин на плащане по банков път клиентът заплаща куриерска услуга и застраховка на пратката, а при избран начин на плащане с наложен платеж, клиентът заплаща куриерска услуга, застраховка на пратката и такса наложен платеж. Препоръчваме да изберете опция за плащане с банков превод, тъй като при доставка до адрес с Еконт с наложен платеж, пратката се оскъпява с 2.4%. Моля, имайте предвид, че доставка до адрес е по-скъпия вариант, сравнено с доставка до офис на Еконт.
    • Доставка до адрес с инкасо автомобил – поръчки, за които не е избран начин на доставка „получаване в офис на Тавекс”, се изпращат с инкасо автомобил. Поръчката следва да бъде платена единствено и само по банков път и се обработва след получаване и заверка на плащане по сметка на Тавекс ЕООД.

 

Офиси в гр. София, Варна, Бургас

Офисите ни в София, Варна и Бургас ще работят като точка за доставка на предварително направени онлайн поръчки за валута, инвестиционно злато и сребро, както и поръчки за обратно изкупуване на инвестиционно злато и бижутерско злато, с изключение на Бургас Плаза. Моля, уверете се, че имате успешно регистрирана онлайн поръчка преди да посетите някой от офисите ни, а ако нямате такава, нашите служители на място ще ви помогнат в създаването на онлайн поръчка. Препоръчваме преди посещаване на офис да се свържете с наш сътрудник между 9:00 и 17:00 всеки работен ден на 02 9 888 666, ако имате допълнителни въпроси или искате да потвърдите статуса на поръчката си.

Офис Римски Стадион, гр. Пловдив

Офисът ни в гр. Пловдив ще работи с нормален режим на работа и ще извършва всички стандартни трансакции, както може да бъде използван и като точка за доставка на предварително направени онлайн поръчки за валута, инвестиционно злато и сребро и поръчки за обратно изкупуване на инвестиционно злато и бижутерско злато.

Повече за работното време на всеки от офисите ни, научете тук.

В случай че имате допълнителни въпроси относно предлаганите от нас услуги и начина ни на работа от 22.03.2021 г., не се колебайте да позвъните всеки делничен ден между 9:00 и 17:00 на 02 9 888 666.

Спазвайте противоепидемичните мерки и стойте здрави!

С уважение,

Екипът на Тавекс

Споделете тази статия
Категори:  
Цена на златото (XAU-BGN)
3118.26 BGN/1Oz - 0.17 BGN
Цена на среброто (XAG-BGN)
39.4484 BGN/1Oz - 0.00 BGN
RSS

Получавайте Tavex новини на пощата си.

Получавайте най-актуалните статии от блога и всеки нов брой на “Златен вестник”.

Абонирайте се

Коментари

Напишете първия коментар
Добавете коментар

Влезте във Вашия профил, за да може да оставите коментар по статията.

Цена на златото (XAU-BGN)
3118.26 BGN/1Oz - 0.17 BGN
Цена на среброто (XAG-BGN)
39.4484 BGN/1Oz - 0.00 BGN
RSS

Получавайте Tavex новини на пощата си.

Получавайте най-актуалните статии от блога и всеки нов брой на “Златен вестник”.

Абонирайте се

Най-четени

Как добивът на злато прави България по-богата

Защо биткойн се срина с 53% и какво значи това за критповалутата

Новата целева инфлация на ЕЦБ и ускореният крах на покупателната ни способност

Препоръчани

Пътят на златото

Кои активи съхраняват най-добре покупателната способност при кризи

Дигитално евро – парична революция или стъпка към бездната

 

Получавайте първи най-актуалните статии от блога и всеки нов брой на “Златен вестник”.

Инвестирайте в злато с Tavex
Kъм магазина
0 ПРОДУКТ