1 килограм сребърно кюлче Heraeus

Германия · Чистота: 999 · ⌀ - мм

1 килограм сребърно кюлче Heraeus, e най-известното сребърно инвестиционно кюлче в Германия. Продукта предлага една от най-добрите цени на грам, чудесен инвестиционен продукт за тези, които предпочитат да спестяват чрез закупуване на физическо сребро.

Основна информация

  • 99.99% чисто сребро
  • Кюлчетата Heraeus 1 кг .999 имат гарантирана чистота.
  • Законно платежно средство
  • В непрекъснато производство от 1988 г. насам
  • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори на три континента
  • Предпочитан продукт за инвестиции в сребро

Дизайн

На лицевата страна на кюлчето е написан надписа “HERAEUS” и “Feinsilber”, в превод "чисто сребро", както и надписа “999.0” описващ чисотата на съдържанието на сребро. В средата на кюлчето е поставен печата на компанията  обграден от текста “HERAEUS EDELMETALLE HANAU” . В долната част на кюлчето е написана тежеста от 1 килограм.  

Обратната страна на кюлчето е полирана и лъскава.

Производител

Heraeus е межуднародно призната рафинерия основана и през 1851г. Отличаващи се с фокус към иновациите в произвотдството на инвестиционни продукти от ценни метали, рафинерията е една от най-големите в света, с над 100 представителства в 38 държави и над 12,500 служителя. Портфолиото на рафинерията е разнообразно, и тя участва в рафинерията на метали за автомобилната, химическата и hi-tech индустрия. Инвестиционните сребърни продукти Heraeus се отличават не само с високо качество но са и акредитирани от лондонската борса за ценни метали.

1 килограм сребърно кюлче Heraeus Тегло на среброто
Грамаж Номинал Диаметър в милиметри Проба Тегло в гр. гр.
1.00 килограм - - 999 1001.001 1000

1 килограм сребърно кюлче Heraeus

Германия · Чистота: 999 · ⌀ - мм

1285 лв.Продайте: 856 лв.
0 ПРОДУКТ