5 грама кюлче PAMP мишка 2020 - Tavex
НОВО
Обратно

5 грама кюлче PAMP мишка 2020

5.00 гр.
24 карата
Швейцария


5 грама кюлче PAMP мишка 2020


Основна информация

  • 99.99% чисто злато (24 карата)
  • Технология на производство: изсичане
  • Огледално завършени повърхности
  • Двустранно художествено изображение
  • Сертификатна опаковка с уникален сериен номер
  • Акредитация от Швейцарското правителство
  • Официално признато като “Good delivery” от Лондонската асоциация на пазара на благородни метали 
  • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори
  • С инвестиционна и колекционерска стойност
  • Подходящo за подарък

Лицевата страна на кюлчето показва: Мишката, сякаш гледа назад и китайски йероглиф за “мишка”.

Обратната страна илюстрира мишката гледаща назад. Китайски йероглифи, които ознават "Годината на мишката е година на реколтата"

По време на празника на новата Лунна серия, тези изключителни златни кюлчета са уникална придобивка за желаещите да отбележат афинитета си с това находчиво животно. В цялата китайска култура мишката се разглежда като символ на приспособимост, интелигентност, закалена с повишено внимание, работливост, харизма и просперитет. Перфектен спомен и почит за родените през 2020, 2008, 1996, 1984, 1972 и всяка 12-та предходна година.
Родените в годината на мишката се считат за добри в придобиването и запазването на богатството. Тази способност произтича от техния естествено любопитен ум, който винаги търси знания и благодарение на своята бързина, те са в състояние да се възползват от възможностите. Хората, родени под годината на мишката, са склонни да имат силна интуиция, перфекционисти са и имат отличен вкус. Най-често са амбициозни и, като се стремят да постигнат целите си, ще използват всичките си съобразителност, за да успеят, включително да бъдат очарователни, убеждаващи и харизматични. Това може да привлече други хора и конкретно противоположния пол, и въпреки че хората, родени в годината на мишката, са склонни да се радват на голям социален кръг, те най-често имат повече познати, отколкото истински приятели. Но след като станете техен истински приятел, те ще се отнасят с вас като със семейството си. Хората, родени под годината на мишката, са лоялни и предани на своите близки, което ги прави особено добри родители.
Следователно може да се види, че PAMP Gold of the Mouse Gold Bar е идеален подарък за всеки, когото обичате или уважавате, тъй като даването на Gold Lunar bar означава, че проявявате обич, като увековечите годината на раждане на човека и конкретните добродетели в чисто и скъпоценни златни произведения на изкуството.
 

Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката