Валута

Имате ли такси или комисионни за обмяна на валута?

Работим без такси и комисионни във всички случаи на обмяна на валута. Получавате курса, който виждате на таблата в офисите и на www.tavex.bg.

Обявените цени са само за обмяна на валута в брой.

За каква сума мога да получа по-добър курс?

Обадете ни се, ако желаете да обмените над 10 000 BGN и попитайте за преференциален курс. Ще запазим договорената за Вас цена в рамките на 1 час, независимо накъде се движи валутният пазар.
Моля, имайте предвид, че не винаги можем да предоставим по-добра котировка за дадена валута.

Каква е тенденцията? Накъде отива курса?

Не се ангажираме с прогонози, касаещи движенията на валутния пазар.

Необходима ли е предварителна заявка за обмяна на определена валута?

Понякога, в случай че имате нужда от обмяна на по-голямо количество от масовите или от по-екзотичните валути.

В такива ситуации Ви препоръчваме да се свържете с нас и да конкретизирате Tavex офис, в който желаете да обмените. Ние специално ще се погрижим да имате на разположение желаното количество от съответната валутата.

Поради различни и понякога непредвидими пазарни обстоятелства, винаги съветваме нашите клиенти да обменят валута поне 1 – 2 седмици предварително, ако знаят точната дата, когато тя ще им е необходима.

 

Защо няма кръстосани курсове?

Защото българското законодателство ни задължава да извършваме всички сделки през официалната валута на страната ни.

Какво е кръстосан курс?

Tова е курсът за “Купува” или “Продава” между две чужди валути. Измерването му минава през български лев.

Например: Вие желаете да закупите долари и имате евро. Ние купуваме 1 евро за 1.951 лв., а продаваме 1 долар за 1.754 лв. Кръстосаният курс за евро/долар е 1.951/1.754 и е равен на 1.112. Това означава, че за всяко евро ще получите 1.112 долара.

Мога ли да ви продам обратно валута, която съм закупил от вас?

Да, ще закупим обратно банкнотите от всички валути, за които има обявен курс “Купува” на таблата в офисите ни и на www.tavex.bg.

Защо понякога нямате обявен курс “Купува” или “Продава” за дадена валута?

Причина №1 Пазарна волатилност

Възможно е пазарната обстановка да е изключително волатилна и поради това временно да сме преустановили търговията с дадена валута.

Причина №2 Преустановена момента търговия с конкретна валута

По силата на българското законодателство, всички обменни бюра са задължени да купуват и продават валута с не повече от 5% отклонение от фиксинга на БНБ за предходния ден. Междувременно пазарите може да са толкова волатилни, че да са се преместили с повече от позволените 5%. Подобна пазарна обстановка не позволява търговия с конкретната валута, поради законовото ограничение да се съобразим с фиксинг от предишен ден. Фиксингът на БНБ са актуализира ежедневно до 18:00 ч. и тогава можем да преустановим или възобновим търговията.

Причина №3 Изчерпване

Понякога се случва да възникне внезапно и непланирано огромно търсене от дадена валута и тя да се изчерпи. Тогава премахваме цената ѝ до момента, в който максимално бързо възстановим нейните наличности.

Има ли ограничение за размера на сумата, която мога да обменя?

Няма законово ограничение в количеството при обмяна на валута.

Ако искате да обмените по-голяма сума от конкретна валута, моля свържете се предварително с нас на тел. (02) 9 888 666.

Коя е най-голямата сума, която мога да обменя без да е нужно да я декларирам?

Прагът за деклариране е левовата равностойност на 5000 евро или 9 779.15 лв.

Съгласно чл. 11, ал. 1 от “Закон за мерките срещу изпирането на пари”, всички обменни бюра и финансови институции са длъжни да идентифицират своите клиенти преди извършването на операции за обмяна на валута на стойност над 5000 евро или 9 779.15 лв.

Ако сте регистриран потребител, можете да намерите бланка за декларация в графата „полезни документи“ във Вашия профил.

Продавате ли дребни купюри?

Да, поддържаме наличности от разнообразни валутни купюри.

Имайте предвид, че притежанието само на дребни купюри понякога може да е предизвикателно, защото се пренасят по-трудно и са по-обемни. Важно е да имате правилния микс от купюри спрямо Вашите нужди.

Винаги може да се обърнете към консултанти в Tavex офис или да се свържете с нас на тел. (02) 9 888 666. Ще получите професионален съвет относно най-добрия купюрен микс за конкретна Ваша ситуация.

Обменяте ли монети?

Не обменяме монети, но предлагаме услугата „Уедравяне на монети” от Евро (EUR) и 1 и 2 Британски Паунда (GBP).

Такси за уедряване:

За монети от 1 € и 2 € – 0.40 лв. на евро;
За монети от 0.10 €, 0.20 € и 0.50 € – 0.90 лв. на евро;
За монети от 0.01 €, 0.02 € и 0.05 € – 1.40 лв. на евро;
За монети от 1 £, 2 £ и 5 £ – 1 лв. на паунд.

Предвид, че най-малките банкноти от EUR и GBP са с номинал 5, може да уедрите монети, чиято сума е кратна на 5 – 5,10,15,20… евро или паунда.

След като уедрите монетите си, може да обмените изплатените банкноти на обявения курс „купува”.

Защо има такса за уедряване на монети от EUR, GBP?

За да може да се обезпечи обработката им, която е по-предизвикателна от тази на банкнотите.
По-голям брой клиенти желаят да продадат останалите им монети, отколкото желаят да закупят такива. Така търговията с монети от EUR и GBP е по-скоро тежка логистична задача, отколкото проста валутна сделка.

Как работи валутният калкулатор?

Въведете сума за валутата, която искате да закупите или продадете и калкулаторът автоматично ще пресметне равностойността ѝ в друга валута по Ваш избор.

Във валутния калкулатор може да изчислявате равностойностите на произволни суми от всички валути, с които Tavex работи. Курсовете са идентични с тези във валутната листа и в офисите ни.

Моля, имайте предвид, че Tavex работи само с цели валутни единици и оперира единствено с купюрите в обращение от дадена валута. При нужда от закръгляне на сумата, намясто в офис, ще получите ресто в лева.

Как да поръчам валута онлайн ?

Кликнете върху валутния ни калкулатор, изберете желаните от вас валута и количество, след това кликнете върху бутона “поръчайте онлайн“, отидете в “количката“ си и следвайте стъпките за поръчка през сайта.

Защо виждам курса на валута в друг град?

Най-честата причина са персоналните настройки на мобилните устройства или забраната да приемете бисквитки от сайта на Tavex. Намалената функционалност на сайта не дава възможност да видим местоположението ви и затова показваме курсовете на валути в град София.

Според локацията, от която правите поръчка, сайта автоматично Ви показва цените на Софийския или регионалните ни офиси.

Ако имате трудности да видите цените на валутите на определен офис на Tavex, то можете да достъпите тази информация посредством посочените линкове.

София : https://tavex.bg/obmen-na-valuta/?region=sofia
Пловдив : https://tavex.bg/obmen-na-valuta/?region=plovdiv
Варна : https://tavex.bg/obmen-na-valuta/?region=varna
Бургас : https://tavex.bg/obmen-na-valuta/?region=burgas

Какви са опциите за доставка и плащане при поръчка на валута онлайн ?

Можете да поръчате желаната от Вас валута до домашен адрес, или до офис на Еконт. Можете да заплатите чрез банков трансфер или с наложен платеж.

Mоля, имайте предвид, че при извършване на плащане по банков път, ще се свържем с Вас, за да изискаме копие от лична карта.

Ако желаете да получите валута в Tavex офис, единствената опция за плащане е по банков път.

В какви купюри ще получа валутата си при поръчка онлайн ?

Изграждаме микс от купюри, съответстващ на сумата на поръчката, желанието на клиента , състоянието на пазара и нашите валутни наличности.

Tavex работи само с цели валутни единици и оперира единствено с купюрите в обращение от дадена валута.

Например, ако поръчате 12 650 HUF (Унгарски форинта) можем да Ви изпратим 12 500, защото най-малкият номинал от тази валута е 500 HUF.

Разбира се преди това ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да уточним тези параметри от сделката.


Инвестиционно злато и сребро

Какво е инвестиционно злато?

Според „Закон за данък добавена стойност”, инвестиционно злато е:

 • злато под формата на кюлчета или плочки с тегла, приети от пазарите за злато, и с чистота, равна на или по-голяма от 995 хилядни;
 • златни монети, определени със заповед на управителя на Българската народна банка и министъра на финансите, за които са налице едновременно следните условия:
  • чистотата им е равна или по-голяма от 900 хилядни;
  • изсечени са след 1800 г.;
  • били са или са законно платежно средство в страната, от която произхождат;
  • продават се обикновено на цена, която не надвишава стойността на златото по пазарни цени, съдържащо се в монетите повече от 80 на сто.

Накратко, това са монети и кюлчета с висока проба злато (над 90.0%) и стандартна форма, чиято цена е близка до борсовата цена на златото в тях. Тези монети и кюлчета са общоприет инвестиционен инструмент в целия свят. Освободени са от ДДС.

Винаги ли имате налични монети и кюлчета?

Стремим се да поддържаме наличности на всички монети и кюлчета от нашето портфолио. Понякога, в зависимост от типа инвестиционни продукти и търсеното количество, е необходимо предварително да се свържете с нас, за да осигурим специално за Вас желаното.

По-голяма част от продуктите в нашия онлайн магазин са налични. Ако не разполагаме с наличност, наш представител ще се свърже с Вас, за да уточни кога може да бъде доставен продукта.

Като част от международната компания Tavex Group, имаме възможност да удовлетворим широк спектър от клиентски търсения, понеже работим с партньори от цял свят.

Какво означава „тройунция”?

Тройунция (oz) е мерна единица за тегло на благородни метали.

1 oz = 31.1 г

Как се определя цената на продуктите от инвестиционно злато и сребро?

Крайната цена на продуктите от инвестиционно злато и сребро се определя от:

 • Борсова цена;
 • Надценка на производител;
 • Логистични разходи;
 • Глобално и локално търсене.

Tavex има директни договори с всички големи емитентни дворове и има възможност да предложи най-ниските цени за продажба на инвестиционно злато в България.

Как да купя злато и сребро от Tavex?

В онлайн магазина ни на www.tavex.bg или във всеки Tavex офис в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Плащанията в Tavex офис се извършват само в брой и за суми до 10 000 лв. Може да заплатите продуктите си по банков път предварително и да ги получите в офис. За целта е най-лесно да използвате онлайн магазина ни, в който разполагате с тази опция.

Как да продам злато и сребро на Tavex?

Ако желаете да продадете инвестиционни продукти от ценовата листа, обявена на www.tavex.bg, необходимо е да ги донесете в Tavex офис за оценяване.

Парите ще бъдат изплатени в брой или преведени по Ваша банкова сметка.

Ако желаете, да продадете инвестиционно злато, извън ценовата ни листа, то ще бъде изкупено на цена за инвестиционно злато на грам.

Ще закупим други златни артикули, след като преминат през кратък химичен тест за определяне на техния карат. Повече информация за процеса може да намерите в раздел “Изкупуване на изделия”. Парите ще бъдат изплатени в брой или преведени по Ваша банкова сметка.

За да продадете златни продукти в Tavex е необходимо да бъдете идентифициран с лична карта. Ако сделката е до 10 000 лв., може да представите и шофьорска книжка.

Съгласно действащото законодателство в България, когато клиент продава злато на Tavex, параметрите на продажбата трябва да бъдат описани в документ, издаден от продавача. Документът трябва да съдържа и идентификационните данни на лицето, издало документа. Тъй като физическите лица не издават документи, Tavex се задължава да издаде документ при покупката си, който трябва да съдържа въпросните реквизити.

Къде и как да съхранявам физическо злато и сребро?

Физическото инвестиционно злато и сребро може да бъде съхранявано навсякъде. Най-често в:

 • сейф;
 • скривалище в дома;
 • банкова касета;
 • обществен трезор.

Най-важното за предпазването на златото и среброто от нараняване е запазването му в оргиналната вакумирана опаковка (при кюлчетата и някои монети) или в специалната капсула. Не затискайте инвестиционните си продукти с тежки предмети и не ги поставяйте в близост до опасни за тях вещества (азотна киселина).

 

Как да съхранявам различните инвестиционни продукти, за да запазя стойността им?

Всички монети от портфолиото на Tavex са инвестиционни продукти. Важно е да подходите внимателно към тяхното съхранение, за да не загубите инвестиционната им стойност. Основната посока, която трябва да следвате, е да запазите целостта на продуктите си и техния първоначален производствен вид.
Ако продуктите са поставени в специална опаковка, то нейна цялост също не бива да бъде нарушавана.
В описанието на всеки продукт е включена информация относно правилния начин на съхранение спрямо типа към който попада продукта. Правилното съхранение на продукта гарантира неговото обратно изкупуване като инвестиционен продукт.

Продавате ли български златни и сребърни монети?

Не.

Съвременните български златни и сребърни монети са с колекционерски характер и не попадат в нашето портфолио за инвестиционни продукти.

Защо има разлика в маржа при инвестиционните продукти?

Крайната цена се определя от динамични фактори, които имат различна тежест на влияние за всеки инвестиционен продукт в зависимост от типа му и пазарната ситуация:

 • Борсова цена;
 • Надценка на производител;
 • Логистични разходи;
 • Глобално и локално търсене.
Мога ли да продам злато за валута, различна от български лева?

Да.

Сумата ще бъде превалутирана при обявения курс “Продава” и ще получите еквивалента на левовете в избрана от Вас валута.

Тази процедура се налага, понеже официалната парична единица и единствено средство за разплащане в България е българският лев и затова всички транзакции в страната ни минават през него.

Защо, когато купувам злато, не ми е необходим документ за самоличност, а когато продавам е нужен?

Съгласно действащото законодателство в България, когато клиент продава злато на Tavex, параметрите на продажбата трябва да бъдат описани в документ, издаден от продавача. Документът трябва да съдържа и идентификационните данни на лицето, издало документа. Тъй като физическите лица не издават документи, Tavex се задължава да издаде документ при покупката си, който трябва да съдържа въпросните реквизити.

Имате ли каталог с ценова листа на сребърните и златните монети?

Да, може да разгледате всички продукти и цени в нашия онлайн магазин.

Издавате ли сертификати за златните продукти?

Не.

Tavex e търговец, а не производител на предлаганите златни продукти и не може да издава автентични сертификати.

Научете повече.

Как да съм сигурен, че златният продукт е истински и отговаря на описанието?
 • Винаги пазарувайте при оторизирани дилъри на инвестиционно злато с добра репутация и гарантиращи за качеството на продуктите, които предлагат;
 • За да се предпазите от фалшификати, не купувайте златни монети от улицата или от случайни лица, освен ако не сте 100% уверени в познанията си относно златото;
 • Следете за качеството на изработка. Всички истински монети са изключително изящни и детайлни, нещо което не може да бъде постигнато в условия, различни от държавен монетен двор.

Автентичността на златните монети се потвърждава по 4 показателя: тегло, диаметър, дебелина и детайлност на изработката.

Научете повече.

Каква е разликата между физичекото злато и „хартиеното“?

Когато казваме физическо злато, ние имаме предвид само и единствено реалното притежание на инвестиционни златни кюлчета и монети.

Златни сертификати, сметки при брокери, дялове на борсово-търгувани фондове, инвестиращи в злато или деривативи са пример за притежавано “хартиено” злато.

Какво се случва, ако поръчам неналичен продукт ?

В случай, че продуктът, който сте поръчали е неналичен или не можем да го доставим навреме, ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок.
Ще обърнем персонално внимание на проблема в зависимост от неговото естество, за да удовлетворим максимално вашите нужди.

Ще получа ли монетата от снимката при поръчка?

Всички снимки на сайта на Tavex са на реални продукти и специално заснети за Tavex Group, въпреки това изображения просто илюстрират как следва да изглежда инвестиционен продукт от тази категория.
При поръчка ще получите продукт, който изглежда като този от снимката, с възможни разминавания в година на емитиране или строго индивидуални белези като допустими драскотини и прочие.

Мога ли да купя абонаментен продукт от името на друго физическо лице?

Можете да направите такъв тип поръчка само чрез онлайн заявка с данните на лицето, чийто абонамент вече е активен . Поръчката е нужно да бъде с избран метод на доставка: „до адрес“ или „офис на ЕКОНТ“.

В момента абонаментният продукт предоставен от Tavex е- абонаментно златно кюлче от 1 грам : https://tavex.bg/zlato/1-gram-abonamentno-zlatno-kulche-tavex

Какво значи най-евтиното златно кюлче в света?

Абонаментното кюлче на Tavex e най-евтиното еднограмово инвестиционно златно кюлче, произведено от лицензирана рафинерия по LMBA, в серийно производство, което има гарантирано обратно изкупуване от голям търговец в Европейския съюз, от продуктовия каталог на Tavex.


Изкупуване на златни и сребърни изделия

Какво е карат?

Карат е мярка за чистота на златната сплав.

1 карат е 1/24 тегловна част съдържание на чист метал. Следователно 24-каратовото злато е злато с чистота 99.99%, 12-каратовото е с чистота 50% злато и 50% примеси и т.н.

Каратовата система постепенно се допълва и заменя от метричната, в която чистотата на златото се измерва в хилядни части чист метал в сплавта. Например злато с проба 999 означава 99.9% чисто злато, проба 750 означава 75% злато и 25% примеси.

Как определяте колко карата е едно изделие?

Определяме каратите на изделията чрез прецизен химичен анализ. Използваме кварцови плочи, тестери с гарантирано златно съдържание и смес на азотна и солна киселина.

Вижте нашия процес на оценяване:

линк

Печатите, поставени върху бижутата, гарантират ли съдържанието на благороден метал в тях?

Печатите върху бижутата не гарантират на 100 % съдържанието на злато или сребро в тях. Понякога може да са сгрешени или да са поставени с подвеждаща цел.

В Tavex винаги правим прецизен химичен анализ преди да закупим дадено изделие. Използваме кварцови плочи, тестери с гарантирано златно съдържание и смес на концентрирани азотна и солна киселини.

Търгувате ли с други ценни или редки метали?

Търгуваме единствено със инвестиционно злато и сребро, както и изкупуваме златни и сребърни изделия.

Купувате ли самородно злато?

Купуваме злато под формата на прах, стружки или топилки само след проведен анализ в специализирана лаборатория.

Ако желаете да получите повече информация, моля, свържете се с Tavex дилър.

София +359 29888666
Пловдив +359 32 33 66 66
Варна +359 52 80 99 80
Бургас +359 56 90 66 66

Какво е бяло злато?

Бялото злато e смес на злато с примеси от никел, сребро или друг метал със сив цвят.

Бялото злато е примес, а не е самостоятелен химичен елемент или по-рядък и скъп метал. Затова често то е с по-нисък карат. Най-високата проба на която изкупуваме бяло злато е 750 (18 карата).

Защо изисквате документ при продажбата на злато?

Съгласно действащото законодателство в България, когато клиент продава злато на Tavex, параметрите на продажбата трябва да бъдат описани в документ, издаден от продавача. Документът трябва да съдържа и идентификационните данни на лицето, издало документа. Тъй като физическите лица не издават документи, Tavex се задължава да издаде документ при покупката си, който трябва да съдържа въпросните реквизити.

Защо не мога да продам злато само с разрешително за пребиваване?

Съгласно чл. 57 от “Закон за българските лични документи”, разрешителното за пребиваване не представлява официален документ за самоличност.

Изкупувате ли скъпоценни камъни или диаманти?

Не.

Ако желаете да запазите своите камъни, съветваме Ви да ги премахнете преди да продадете бижуто си. Нашите специалисти ще се опитат да ги отстранят невредими и да Ви ги върнат, но това не е гарантиран процес, тъй като инструментите, които използваме са груби.

Къде става изкупуването на злато?

Изкупуването на злато се извършва във всички Tavex офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас.


Доставка

Колко време отнема доставката?

Доставката не отнема повече от 3 работни дни. Поръчки, потвърдени до 15:00 ч. се изпращат на същия ден, а след 15:00 ч. – на следващия работен ден.

Пратки, непотърсени до 24 часа след приемането им в офис на Еконт, се връщат, а поръчката се анулира. На клиент, непотърсил пратката си, ще му бъде отказано да поръчва следващ път от www.tavex.bg. Tavex запазва правото си да прецени кога отново да обслужи клиента.

В някои случаи времето за доставка зависи от работния график на куриера спрямо населените места.

Какви са възможностите за доставка от онлайн магазина на Tavex?
 • Доставка до адрес с Еконт;
 • Доставка с куриер до офис на Еконт;
 • Доставка до адрес с инкасо автомобил;
 • Получаване в офис на Tavex –  може да посочите офис, от който сам да вземете продуктите, които предварително сте заплатили. Ако не желаете да извършвате предварително плащане, може просто да посетите най-удобния за Вас Tavex офис или да ни се обадите.
Има ли ограничения в размера на сумата при онлайн поръчка?

Да, сумите са ограничени в следните случаи:

 • При поръчка с избрана опция доставка с Еконт, без значение от метода на плащане: до 9 870 лв.
 • Ако изберете опция на доставка „С инкасо автомобил“, сумата на поръчката може да бъде над 9 870 лв.

 

Как става плащането?
 • Плащане по банков път по предварително издадена фактура – може да заплатите избраните от Вас инвестиционни продукти по предварително издадена фактура в рамките на 1 час от нейното издаване. След изтичането на времето, документът ще бъде анулиран. Срокът е такъв заради флуктоациите в борсовата цена на метала, които могат значително да ощетят търговския марж. Поръчката Ви ще бъде обработена, след получаване на плащането. Таvex има банкови сметки в повечето големи банки в България.
 • Наложен платеж в брой при доставка – може да заплатите в брой на куриер или в офис на Еконт. Имайте предвид, че с цел предотвратяване на злоупотреби с доверие и опити за измама, услуга „Преглед преди плащане“ не се предлага при поръчки от www.tavex.bg.
Каква е цената за доставка?

Цената за доставка с куриер зависи от сумата на поръчката. Към всички пратки от Tavex се добавя и застраховка. Сумата за доставка ще бъде автоматично изчислена в процеса на поръчка преди да достигнете до стъпка „Плащане“.

Детайлна разбивка на сумите ще се появи във Вашата количка.

При избор на “Доставка с инкасо автомобил” сумата за доставка е 30лв. до всички точки на страната.

В каква опаковка ще получа пратката си?

Монетите винаги са поставени в специални предпазващи капсули, а сечените кюлчета – във вакуумна опаковка. При доставка до адрес или офис на куриер, продуктите се пренасят и в специално изработени транспортни опаковки, поставени в плик със собствен сериен номер, от куриера.

При всяка от опциите за доставка Tavex разполага с видеоматериал на подготовката на пратката.

До кои градове доставяте?

Доставяме до всички населени места в България, спрямо графика на обслужване:

Вижте графика на Еконт

Доставяте ли извън България?

Не, доставяме само в рамките на страната.

Има ли опция за преглед при наложен платеж?

Не.

С цел избягване на измами и повишаване на сигурността Ви при получаване на продукта, не предлагаме услугата „Преглед и тест преди плащане“.

Мога ли да върна продукт?

Не, но може да ни го продадете обратно.

Цените на инвестиционните продукти зависят от колебанията на финансовите пазари и са извън контрола на Tavex.

Закупените продукти не могат да бъдат върнати обратно на цената на тяхното купуване.

Тъй като закпувате ликвиден инвестиционен продукт, можете да го продадете при всеки дилър на ценни метали.
Tavex офисите са на сигурни и лесно достъпни локации в 4 града в България. Вижте ги тук.

Искам да закупя злато или сребро за сума над 10 000 лв. Какви са условията?

Плащания на продукти на стойност над 10 000 лв. могат да бъдат извършени единствено по банков път съгласно “Закон за ограничаване на плащанията в брой”.

Ако поръчките Ви за деня надвишават 9 779.15 лв., съгласно чл. 66, ал. 2 от “Закон за мерките срещу изпирането на пари” е необходимо да попълните Декларация за произход на средствата.

Ако направите единична поръчка за повече от 10 000 лв., тя може да бъде получена в Tavex офис  или доставена с инкасо автомобил.

Какво се случва с продуктите в количката ми, когато цените на сайта се обновят?

Цените в количката се обновяват постоянно заедно с всички цени на продукти на www.tavex.bg. Оставащото време до всяко обновяване бива отброявано с таймер, който виждате в десния горен ъгъл на монитора, когато сте влезли в своята “количка“.

След като преминете към процес на завършване на поръчката (момента от попълване на лични данни до достигане прозорец “Успешна поръчка”), разполагате с 15 минути преди цените да се актуализират.


Други

Мога ли да платя с карта?

В Tavex офисите можете да платите само в брой или по банков път по предварително издадена фактура.

Работим по предоставяне на тази опция, при поръчки от нашия онлайн магазин.

Работите ли с Western Union, MoneyGram?

Да, работим с Western Union.


Не намерихте необходимата ви информация?

За допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон (02) 9 888 666, пишете ни на info@tavex.bg или посетете най-близкия до вас офис на Tavex. Екипът ни ще се радва да Ви помогне.

0 ПРОДУКТ