Обработка на онлайн поръчки до 2 работни дни
Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

1 килограм сребърно кюлче Valcambi

Доставка до 6 седмици
Tavex има удоволствието да Ви предложи отлети сребърни кюлчета Valcambi Suisse от 1 кг. Произведени от Valcambi, ... виж още
Продаваме Купуваме Спред
2337,13 лв.
1813,44 лв. 22.41%
до офис на Еконт - БЕЗПЛАТНО
до адрес - БЕЗПЛАТНО
с инкасо автомобил - 60,00 лв.
Скрий
С възможност за безплатна доставка!
Виж още
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Tavex има удоволствието да Ви предложи отлети сребърни кюлчета Valcambi Suisse от 1 кг. Произведени от Valcambi, най-голямата рафинерия за благородни метали в Швейцария, те са отличителен белег за изключително качество, с гарантирана .999 чистота и висока ликвидност. Отлятото сребърното кюлче Valcambi Suisse от 1 кг притежава невероятно тегло и е перфектният избор за всички, които обичат да държат в ръцете си и да „усещат“ своите сребърни кюлчета, тъй като при препродажба леките драскотини или вдлъбнатини няма да повлияят на стойността им.

Придобивайки това сребърно кюлче, вие не само получавате ценен благороден метал, продукт на експертния швейцарски технологичен опит, но и алтернативна твърда валута, за която се гарантира по подразбиране, че ще бъде международно приета от търговци на кюлчета, финансови институции и инвеститори.

Цената е с включен ДДС.

Защо да купите?

 • Стойността на сребърното кюлче Valcambi от 1 кг с чистота .999 следва цената на среброто. Стойността на сребърното кюлче Valcambi се определя преди всичко от съдържанието на чисто сребро, което е свързано с преобладаващата цена на среброто.
 • Цената на това сребърно кюлче от 1 кг с чистота на среброто .999 ще се повишава с нарастването на инфлацията. Среброто се е доказало в историята като ценен актив във времена на висока инфлация, като увеличава своята стойност повече и по-бързо от повечето други инвестиции!
 • Сребърните кюлчета Valcambi от 1 кг са с гарантирана чистота .999. Процесите на производство и рафиниране във Valcambi се контролират от Лондонската асоциация на участниците на пазара за благородни метали LBMA (London Bullion Market Association), което гарантира спазване на стандарта за  качество и чистотата на сребърните кюлчета Valcambi.
 • Сребърното кюлче Valcambi от 1 кг е чисто сребро .999. Сребърните кюлчета Valcambi са един чудесен начин да притежавате и да се наслаждавате на този благороден бял метал, когато го държите в ръцете си.
 • Сребърните кюлчета Valcambi от 1 кг с чистота .999 имат невероятно тегло. „Усещането“ когато държите в ръцете си това отлято сребърно кюлче с тегло 1 кг, ще предизвика усмивка на лицето на всеки негов притежател.  
 • Сребърните кюлчета Valcambi от 1 кг с чистота .999 са много популярни сред инвеститорите. Сребърните кюлчета Heraeus от 1 килограм са най-известните кюлчета в Австрия в този формат.

Покупката на сребро носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на среброто е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  2337,13 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  1813,44 лв.
 • Вашият риск сега
  523,69 лв.

Факт: цената на среброто в BGN е нараснала 114.37% през последните 20 години. Най-ниската цена е била 20,65 BGN/oz, а най-високата 66,23 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 54,07 BGN/oz.

Valcambi е швейцарска рафинерия за благородни метали, създадена през 1961 г. и е световно известна като един от най-големите производители и доставчици на лети и сечени кюлчета. Кюлчетата на Valcambi са признати в цял свят с изключителното си качество и са отличителен белег за швейцарско майсторство, заради което са търсени от ценителите. Компанията произвежда продуктите си в Балерна, Швейцария, където оперира едно от най-големите съоръжения за благородни метали в света, с внушителен капацитет да рафинира 2000 тона благородни метали годишно. За сравнение, годишната продукция на златните мини през 2013 г. достига 3000 тона. Общото годишно количество, преработвано в този завод, е меко казано впечатляващо. Фактът, че една от най-големите компании за добив на злато в света - Newmont Mining, притежава мажоритарен дял в компанията, е показател за значението на Valcambi като една от най-добрите леярни за благородни метали. Акредитирани от всички големи борси за благородни метали, Централната банка на Швейцария и Лондонската асоциация на участниците на пазара за благородни метали LBMA (London Bullion Market Association), златните и сребърните кюлчета на Valcambi са признати в световен мащаб. Клиентите им варират от инвеститори на дребно до някои от най-големите международни финансови институции, правителства и централни банки. 

Valcambi е член на Лондонската асоциация на участниците на пазара за благородни метали, LBMA 

LBMA е създадена като независим надзорен орган от Британската централна банка през 1987 г. Корените на LBMA могат да бъдат проследени няколко века назад до 1700 г., когато Лондон се появява на световната картата като водещо средище за търговия с благородни метали. Наричан „Лондонски златен пазар“, той се саморегулира от най-големите търговци и производители на кюлчета в Лондон, които контролират пазара, като акредитират рафинериите за благородни метали в лондонския „Good Delivery List“ на LBMA. Само рафинериите, които отговарят на критериите за качество и чистота, определени в списъка LGD, се допускат до лондонския пазар за кюлчета. Днес повече от 135 компании, които включват някои от най-големите рафинерии за благородни метали, доставчици на услуги по съхранение, производители и търговци на кюлчета, са членове на London Bullion Market Association. Всички те са част от LBMA, най-уважаваната и доверена международна институция в света, която следи процеса на производство и рафиниране на злато и сребро. Основната роля на LBMA е да управлява „Good Delivery List“, който днес е международният стандарт за качество и анализ на златни и сребърни кюлчета. 

Тегло на продукта (g)
1000
Сребро тегло в грамове
1000
Проба
999
Сребро тегло в тройунции
32.15075
Дължина (мм)
117
Ширина (мм)
53
Дебелина (mm)
15
Производител
Valcambi Suisse, Швейцария

Лицева страна

Лице: В горната част на лицевата страна на сребърното кюлче от 1 кг е поставен текстът „VALCAMBI SUISSE” и официалният печат на Valcambi. В центъра на кюлчето е изписано „1 kg“, „silver“ и „999.0“, което означава 99.90% чисто сребро. В долната част на лицевата страна има печат на контролния орган, който гарантира чистотата на сребърното кюлче, както и уникален сериен номер.

Гръб

Гърбът на сребърното кюлче Valcambi от 1 кг е полиран и блестящ.

Опаковка

Опаковка: Летите кюлчета пристигат по 15 броя в кутия със свободни сертификати със серийни номера. Всяко кюлче се предлага в найлонова опаковка с цип поставено ръчно от Tavex.

Сертификат за произход

Сребърното кюлче от 1 кг се предлага с отделен сертификат за автентичност . Теглото на сребърното кюлче, чистотата на среброто, уникалният сериен номер и печатът на контролния орган, които се виждат на лицевата страна на сребърното кюлче от 1000 грама, са вписани и в сертификата за автентичност.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента, но може да го поръчате с предварителна заявка.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.