Обратно

1 килограм Valcambi сребърно кюлче

1.00 килограм
999
Австрия


1 килограм Valcambi сребърно кюлче


  • Цената на инвестиционното сребро следи пазара среброто и не губи стойност като фиатните пари. 
  • Цената на сребрното кюлче нараства заедно с инфлацията. Среброто е доказана инвестициа в човешката история особенно във времената на висока инфлация, когато цената му расте с много по-големи темпове спрямо други финансови инвестиционни продукти. 
  • Сребърното кюлче Valcambi от 1 килограм е с .999 чисота, гарантираща качеството му. Производството и процеса на рафиниране на ценния метал се съблюдава от LBMA, Лондонската Асоциация за Редки Метали, която гарантира качеаство и висока чистота на продукта. 
  • Кюлчето от един килограм на Valcambi е популярен продукт сред инвеститори и се счита за основен в инвстициите в сребро. 

На горната част на лицевата страна на кюлчето е написан текста “VALCAMBI SUISSE” и е сложен официалния печат на леярната. В средната част на кюлчето е изписан текста  “1 kg”, “silver”, и “999.0” показващ чистотата на продукта. В долната част на кюлчето е сложен печата на одитора, гарантиращ чистотата и теглото. В долната част е изписан и уникалния сериен номер на сребърното кюлче.

Обратната страна на кюлчето от един килограм на Valcambi е полирано и лъскаво.


Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката