Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

12=13

1 грам промоционално златно кюлче Tavex

Изчерпан
За първи път в Европа, Tavex предоставя възможност да закупите 1 грам инвестиционно злато на почти пазарни ... виж още
Продаваме Купуваме
-
144,00 лв.
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

За първи път в Европа, Tavex предоставя възможност да закупите 1 грам инвестиционно злато на почти пазарни цени. И това не е всичко, ако закупите 12 кюлчета наведнъж през онлайн магазинa ни или от наш физически офис, ще получите тринадесето кюлче безплатно!

Промоцията важи от 11.07.2024 г. до 14.07. 2024 г.

Защо да купите?

 • Купете дванадесет кюлчета наведнъж през онлайн магазинa ни или от наш физически офис и ще получите тринадесето кюлче безплатно! Промоцията важи от 11.07.2024 г. до 14.07. 2024 г.
 • Това е най-евтиното инвестиционно злато на грам в Европа.
 • Можете да си купите инвестиционно злато почти на пазарна цена, без да е необходимо да спестявате много пари.
 • Ако решите да продадете златото, то ще бъде продадено на цени, близки до пазарните. Няма загуба при покупко-продажба.
 • Безплатното кюлче гарантира, че винаги ще бъдете на нетна печалба.
 • Убедете се колко лесно може да купите злато и доходно да го притежавате.

Правила за участие

Промоционалната активност е валидна от 11.07.2023г. 00:00ч. до 14.07.2024 г. 23:59ч. или до изчерпване на промоционалните количества.

Офертата не е взаимно свързана с абонаментната програма предлагана от Tavex.

Правилата за участие са съобразени с Общите условия за ползване на сайта www.tavex.bg

 

Покупката на злато носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на златото е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  160,00 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  144,00 лв.
 • Вашият риск сега
  16,00 лв.

Факт: цената на златото в BGN е нараснала 127.65% през последните 10 години. Най-ниската цена е била 1774,89 BGN/oz, а най-високата 4471,41 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 4338,29 BGN/oz.

Сечените кюлчета са резултат от процеса на сечене на златото. Процесът започва с нагряване на златен материал в пещ до разтопяването му. По време на този процес всички нежелани примеси се отстраняват, докато остане само разтопено злато с висока чистота, най-често около 99,99%. След това разтопеното злато се излива в леярски форми, където се охлажда и втвърдява. Втвърденото злато се вкарва в машина за валцуване, която върти златото и го оформя в панели с еднакви размери. След това златните панели се вкарват в ударна преса, която ги трансформира в заготовки с гладки повърхности. Следващата стъпка включва претеглянето на всяка златна заготовка, за да се гарантира, че теглото й не е нито под, нито над нормата. Повърхността на заготовките, които преминат този тест, се полира. Последният етап включва процеса на щамповане, при който златната заготовка се вкарва в преса, с чиято матрица при силен натиск върху златната заготовка се отпечатва щампата. Резултатът е сечено кюлче. Готовото златно кюлче се инспектира, преди да бъде запечатано в прозрачна защитна опаковка. 

Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş започва съществуването си като малката работилница на Надир Тютюнчу за рециклиране на бижутерска шлака през 1967 г. След 1975 г. той започва да рафинира благородни метали за пазара и цехът се разраства, но все още ограничен в тази сфера на дейност.  

През 1999 г. подписва споразумение за сътрудничество с германската компания Degussa Allgemeine за обмен на технологично ноу-хау и така е създадена Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Ltd. През 2001 г. семейство Надир става едноличен акционер в компанията, която продължава дейността си под името Nadir Metal Rafineri San. ve Tic. Ltd. След тази трансформация всички инфраструктурни инвестиции са завършени в рамките на една година. През 2006 г. компанията става акционерно дружество Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş. 

Компанията е акредитирана от Истанбулската златна борса през януари 2008 г. и от Дубайската фондова борса (DMCC) през октомври 2009 г., a от декември 2011 г. фигурира в списъка за добра доставка (The Good Delivery List), акредитиран от Лондонската асоциация на участниците на пазара за благородни метали (LBMA).

Днес, наред с рафинирането, рециклирането на отпадъци, шлака и лабораторните услуги, Nadir Metal произвежда и търгува с благородни метали (злато, сребро, платина, паладий и родий). В допълнение към тях се произвеждат малки кюлчета с марка Nadir Metal и Nadir Gold от злато, сребро и платина, както и ексклузивни колекции. 

Тегло на продукта (g)
1
Инвестиционно злато тегло в грамове
1
Проба
999.9
Инвестиционно злато тегло в тройунции
0.03215
Дължина (мм)
15
Ширина (мм)
9
Дебелина (mm)
0.6
Производител
Nadir Metal Rafineri, Турция

Лицева страна

Лицевата страна на опаковката на кюлчето е черна или преливаща от златно към черно. Изобразено е логото на Tavex в златно и сиво или в златно и бяло в зависимост от дизайна. Изписан е номера на кюлчето. В прозрачната капсула се вижда и самото кюлче.

Кюлчето е гладко. С матов завършек е нарисувано логото на Tavex (два варианта на дизайн), изписано е името на компанията, изписан е текста "1g fine gold 999.9" и сложен печата на рафинерията.

Гръб

На обратната страна на опаковката е напечатан сертификата за злато, производителя на кюлчето и рафинерията.

На гърба на кюлчето е изобразена емблематичната Tavex корона (два варианта на дизайн).

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.