Добавете ценово известие

Създайте нов price bot

+ -

Създайте нов price bot

Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

1 унция златна монета Пазителите на Тюдорите - Лъвът на Англия 2022г.

Изчерпан
Новата серия монети „Пазителите на Тюдорите” на британския монетен двор, се явява наследник на успешната поредица „Пазителите на ... още
Продаваме Купуваме
-
3645 лв.
Всички снимки се използват само за илюстративни цели и е възможно да не изобразяват напълно точно съответния продукт.

Въведение

Новата серия монети „Пазителите на Тюдорите” на британския монетен двор, се явява наследник на успешната поредица „Пазителите на Кралицата“. Тази серия представя десетте статуи на хералдически животни, наричани още „Кралски зверове“. Те стоят на моста над рова на двореца Хамптън Корт и представляват потеклото на крал Хенри VIII и третата му съпруга Джейн Сиймор. Хералдическите животни са следните:

Лъвът на Англия;

Сиймoрският лъв;

Кралският дракон;

Черният бик от Кларънс;

Йейлът на Бофорт;

Белият лъв на Мортимър;

Бялата хрътка от Ричмънд;

Драконът на Тюдорите;

Сиймoрската пантера;

Сиймoрският еднорог.

 

Защо да купите?

 • 99.99% чисто злато (24 карата)
 • Номинална стойност: 100 британски лири
 • Лимитиран тираж
 • Индивидуална защитна пластмасова капсула
 • Законно платежно средство
 • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори
 • С инвестиционна и колекционерска стойност

 

Покупката на злато носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на златото е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  3876 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  3645 лв.
 • Вашият риск сега
  231 лв.

Факт: цената на златото в BGN е нараснала 67.66% през последните 10 години. Най-ниската цена е била 1684 BGN/oz, а най-високата 4234 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 3546 BGN/oz.

Тегло на продукта (g)
31.1035
Злато тегло в грамове
31.1035
Проба
999.9
Злато тегло в тройунции
1
Диаметър (mm)
32.69
Дебелина (mm)
-
Номинал
100 британски лири
Производител
Великобритания

Лицева страна

На лицевата страна на монетата е изобразен петият монетен портрет на Нейно Величество Кралицата от Джоди Кларк. Също така е изписана номиналната стойност "100 Pounds" и текст "Elizabeth II · D · G · REG · F · D".

Гръб

Вдъхновена от тези величествени кралски зверове, които пазят рова на двореца Хамптън Корт, колекцията от монети „Кралските зверове на Тюдорите” започва с могъщия „Лъв на Англия“. Силен, плашещ и царствен, лъвът е свирепа фигура, която е посрещала посетителите на двореца Хамптън Корт и въплъщавала ценностите на Хенри VIII и неговото кралство.

Оригиналната, подобна на гаргойл статуя, на лъва на Моут Бридж в двореца Хамптън Корт вдъхновява Дейвид Лорънс, който улавя великолепния Лъв на Англия в целия му блясък. С впечатляваща грива и остри нокти лъвът е изобразен на гърба на монетата. На гърба е изписан текст с чистотата на златото "Fine Gold · 999.9", теглото на монетата 1 оz, както и годината на изсичане - 2022г.

Опаковка

Всяка монета е индивидуално опакована в пластмасова капсула.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Доставката с инкасо автомобил се осъществява до населени места, част от списъка на обслужващата компания. Получаването на поръчката ще бъде възможно на обществени места и в обществени сгради с директен достъп от улица, предмет на допълнителна договорка.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил до населено място, част от списъка на обслужващата компания в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Tavex ID

Създайте безплатен и защитен профил в Tavex ID, за да управлявате по-лесно Вашето инвестиционно портфолио от благородни метали и да получите достъп до първокласни инвестиционни инструменти. Още

Създайте Tavex ID
Tavex ID

Създайте безплатен и защитен профил в Tavex ID, за да управлявате по-лесно Вашето инвестиционно портфолио от благородни метали и да получите достъп до първокласни инвестиционни инструменти. Още

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.