Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

5 грама кюлче PAMP мишка 2020

Изчерпан
Създадено от PAMP, световноизвестен швейцарски производител на продукти от благородни метали, кюлчето от 5 грамa Лунар изобразява ... виж още
Продаваме Купуваме
-
680,00 лв.
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Създадено от PAMP, световноизвестен швейцарски производител на продукти от благородни метали, кюлчето от 5 грамa Лунар изобразява красивия мотив на мишка.

Защо да купя

Основна информация

 • 99.99% чисто злато (24 карата)
 • Технология на производство: изсичане
 • Огледално завършени повърхности
 • Двустранно художествено изображение
 • Сертификатна опаковка с уникален сериен номер
 • Акредитация от Швейцарското правителство
 • Официално признато като “Good delivery” от Лондонската асоциация на пазара на благородни метали 
 • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори
 • С инвестиционна и колекционерска стойност
 • Подходящo за подарък

Покупката на злато носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на златото е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  796,00 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  680,00 лв.
 • Вашият риск сега
  116,00 лв.

Факт: цената на златото в BGN е нараснала 122.68% през последните 10 години. Най-ниската цена е била 1774,89 BGN/oz, а най-високата 4471,41 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 4208,34 BGN/oz.

История

По време на празника на новата Лунна серия, тези изключителни златни кюлчета са уникална придобивка за желаещите да отбележат афинитета си с това находчиво животно. В цялата китайска култура мишката се разглежда като символ на приспособимост, интелигентност, закалена с повишено внимание, работливост, харизма и просперитет. Перфектен спомен и почит за родените през 2020, 2008, 1996, 1984, 1972 и всяка 12-та предходна година.
Родените в годината на мишката се считат за добри в придобиването и запазването на богатството. Тази способност произтича от техния естествено любопитен ум, който винаги търси знания и благодарение на своята бързина, те са в състояние да се възползват от възможностите. Хората, родени под годината на мишката, са склонни да имат силна интуиция, перфекционисти са и имат отличен вкус. Най-често са амбициозни и, като се стремят да постигнат целите си, ще използват всичките си съобразителност, за да успеят, включително да бъдат очарователни, убеждаващи и харизматични. Това може да привлече други хора и конкретно противоположния пол, и въпреки че хората, родени в годината на мишката, са склонни да се радват на голям социален кръг, те най-често имат повече познати, отколкото истински приятели. Но след като станете техен истински приятел, те ще се отнасят с вас като със семейството си. Хората, родени под годината на мишката, са лоялни и предани на своите близки, което ги прави особено добри родители.
Следователно може да се види, че PAMP Gold of the Mouse Gold Bar е идеален подарък за всеки, когото обичате или уважавате, тъй като даването на Gold Lunar bar означава, че проявявате обич, като увековечите годината на раждане на човека и конкретните добродетели в чисто и скъпоценни златни произведения на изкуството.
 

Minted  bars  refer  to  the  manufacturing  process  that  is  applied  to  create  them.  The  process begins  by  heating  gold  material  in  a furnace  until it  turns  to  a  molten  slurry.  During  the heating process, all unwanted impurities in the slurry are removed until only molten gold of high purity is left, most often at around 99.99%. The molten gold is then poured into moulds, usually in the shape of large bars, where it cools and solidifies. The solid gold is then inserted into  a  mill  that  rolls  the  gold  into  panels  with  a uniform  dimension.  Afterwards, the  gold panels are inserted into a blanking press that punches blanks out of the gold panels. The next step  involves  the  weighing  of  each gold  blank  to  ensure  that  it  is  neither  underweight  nor overweight and those that pass this test are then polished for them to obtain a shiny surface. The  last stage  involves the  minting  process where the  gold  blank  is  inserted into a  minting press  that  presses  its  die with  huge  force  to transfer  the  design  from  the  die  onto  the  gold blank. The result is a  minted bar. The newly  minted gold bar is then inspected before being sealed in a transparent tamper-proof protective package.

аа

Тегло на продукта (g)
5.0005
Инвестиционно злато тегло в грамове
5
Проба
999.9
Инвестиционно злато тегло в тройунции
0.16075
Дължина (мм)
23.3
Ширина (мм)
14
Дебелина (mm)
0.83
Производител
PAMP, Швейцария

Лицева страна

Лицевата страна на кюлчето показва: Мишката, сякаш гледа назад и китайски йероглиф за “мишка”.

Обратна страна

Обратната страна илюстрира мишката гледаща назад. Китайски йероглифи, които ознават "Годината на мишката е година на реколтата"

Опаковка

Сертификатната опаковка съдържа информация за: тегло и чистота на златото, уникален сериен номер, подпис на контролния орган.

Сертификат за произход

Сертификатната опаковка съдържа информация за: тегло и чистота на златото, уникален сериен номер, подпис на контролния орган.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.