50 кюлчета от 1 грам Valcambi - Tavex
Обратно

50 кюлчета от 1 грам Valcambi

50.00 гр.
24 карата
Швейцария


Произведени от рафинерията за ценни метали Valcambi плочката от 50 еднограмови кюлчета е иновативен златен инвестиционен продукт, предоставящ възможност за по-лесна обрата продажба на част от златото. Предимството на комбинирания бар е по-добрата цена на грам, близка до пазара както и възможността за по-лесно съхранение.


Основна информация

  • 99.99% чисто злато (24 карата)
  • 50 кюлчета от един грам залепени в плочка
  • Възможност да за обратна продажба само на част от плочката
  • Индивидуална защитна пластмасова капсула
  • Тази плочка предоставя по-добра цена на индивидуален грам злато
  • Гарантирано приемане от търговци на благородни метали, банки и инвеститори
  • С инвестиционна и колекционерска стойност

Дизайн

Лицевата страна на комбо бара е съставен от 50 индивидуални кюлчета, на всяко от които е гравиран печата на производителя, тежеста и чистата на златото.

Обратната страна на комбо-бара съдържа официалния печат на рафинерията, общия грамаж на плочката, чистотата и каратите и печат сертифициращ качеството на продукта.

Производител

Valcambi е независима швейцарска рафинерия, създадена е през 1961 г. Тя е сред най-известните производители и доставчици на отлети и отсечени кюлчета в света. Компанията се намира в Балерна, Швейцария и притежава един от най-големите обекти за преработка на ценни метали с капацитет 2 000 тона злато годишно. Рафинерията е акредитирана от всички основни метални борси, Швейцарската централна банка и Лондонската асоциация на пазара на благородни метали (The London Bullion Market Association, LBMA). Клиентите на Valcambi варират от частни инвеститори до някои от най-мащабните международни финансови институции, правителства и централни банки. 


Защо да поръчате онлайн

Доставка до всяка точка на страната
Богата гама продукти, винаги в наличност
Дискретна и бърза доставка
Застраховка на пратката