Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

1/10 унция сребърна монета Британия

В наличност
Тавекс с гордост представя 1/10 унция сребърна монета Британия. Тя е по-малък вариант на известната монета от ... виж още
Продаваме Купуваме Спред
10,85 лв.
8,12 лв. 25.16%
до офис на Еконт - 4,20 лв.
до адрес - 5,24 лв.
с инкасо автомобил - 60,00 лв.
Скрий
Безплатна доставка с Еконт при поръчки със злато над 1000 лв.
Виж още
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Тавекс с гордост представя 1/10 унция сребърна монета Британия. Тя е по-малък вариант на известната монета от 1 унция, изобразяваща образа на Британия, която принадлежи към групата на най-популярните монети.

Сребърната монета Британия е продукт с минимална надценка и най-добър марж между цена „купува“ и „продава“, сравнено с останалите сребърни инвестиционни продукти.

Историята й датира от 1987г., когато Кралският Монетен двор издава първата серия монети. От тогава монетата затвърждава позицията си в портфолиото на инвеститорите по целия свят, правейки образа на Британия широко разпознаваем.

Британия има много лица, тъй като се появява върху монетите на всеки британски монарх от Чарлз II до Нейно Величество Кралица Елизабет II и Негово Величество Крал Чарлз III. Гравьорите от всяка епоха я изобразяват така, че да отразява идеите и стила на тяхното време. При всяко превъплъщение Британия добива все повече слоеве смисъл и въплъщава духа на цялата нация.

Защо да купите?

 • Сребърната монета Британия се предлага с най-добро съотношение между цена "купува" и "продава", което я прави изключително атрактивна за инвестиция в сребро от физически лица.
 • Сребърната монета Британия е ликвидна и световно призната.
 • Сребърната монета Британия е истинско произведение на изкуството от сребро. Тя е декорирана с творческата интерпретация на Джеймс Тотъл на една икона, неподвластна на времето - Британия.
 • Сребърната монета Британия е легенда. Знакова монета за Кралския монетен двор, Британия се сече от 1672 г. до днес.
 • Сребърната монета Британия е изсечена по изключителен стандарт. Повърхността на монетата е изработена по стандарта Uncirculated Bullion.
 • Сребърната монета Британия дава нова дефиниция за сигурност на пазара на инвестиционното сребро. Четири усъвършенствани защитни елемента извеждат визуалната защита на монетата на по-високо ниво.

 *Член 148 от Закона за Данък върху Добавената Стойност касае доставката на стоки по специален ред на облагане на маржа и поради тази причина за 1 унция сребърна монета Британия не може да се използва данъчен кредит.

Покупката на сребро носи нисък риск и поддържа инвестициите Ви

Цената на среброто е нараснала през годините, което го прави подходящо за поддържане или увеличаване на инвестицията.

 • Стойност на продукта (1 бр.)
  10,85 лв.
 • Цена при обратно изкупуване
  8,12 лв.
 • Вашият риск сега
  2,73 лв.

Факт: цената на среброто в BGN е нараснала 115.07% през последните 20 години. Най-ниската цена е била 20,65 BGN/oz, а най-високата 66,23 BGN/oz. Текущата цена на световния пазар е 54,08 BGN/oz.

Тегло на продукта (g)
3.11
Сребро тегло в грамове
3.11
Проба
999.9
Сребро тегло в тройунции
3.11
Диаметър (mm)
16.5
Дебелина (mm)
-
Номинал
20p
Производител
The Royal Mint, Великобритания

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът е наличен за онлайн поръчка.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.