Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

Пакетна цена

25 бр. 1 унция сребърна монета Австралийско кенгуру

Изчерпан
Тавекс има удоволствието да представи Инвестиционен пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ на всички инвеститори, които желаят да обогатят ... виж още
Продаваме Спестявате Купуваме
-
1462,25 лв.
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Тавекс има удоволствието да представи Инвестиционен пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ на всички инвеститори, които желаят да обогатят портфолиото си с физическо сребро на специална цена.

Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ се основава на текущите предпочитания на нашите клиенти и възможно най-добрите маржове.  

Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ съдържа 25 бр. 1 унция сребърна монета Австралийско кенгуру, със сребърна чистота 99.99%. Монетите пристигат опаковани в транспортен тубус.

Инвестиционните пакети “Сребърно Австралийско кенгуру“ са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори. Основната цел на пакета е да спести на нашите клиенти времето и усилията за достигане до най-добрия избор.

 

Защо да купите?

  • Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ има конкурентна цена за един грам чисто сребро. Има допълнителна отстъпка за инвестиционни пакети спрямо единични продукти.
  • Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ е подходящ за начинаещи инвеститори. Това е оптимално решение за начинаещи, които са нови в тази област и искат да изпробват всички предимства на инвестирането във физическо сребро.
  • Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ е отличен начин да диверсифицирате портфолиото си. Благодарение на ниската корелация на среброто с други финансови активи, инвестиционният пакет може да служи като хеджиране на портфейла срещу пазарен риск.
  • Инвестиционният пакет “Сребърно Австралийско кенгуру“ е еквивалент на спестяване.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

  • доставка до адрес с Econt
  • доставка до офис на Econt
  • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
  • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
  • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.