Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

+ БОНУС

500 бр. 1 унция Сребърна монета Британия

В наличност
Tavex с гордост представя най-изгодния продукт за инвестиция в сребро за физически лица - 1 унция сребърна ... виж още
Продаваме Спестявате Купуваме
33835,00 лв.
34375,00 лв.
540,00 лв. 32175,00 лв.
с инкасо автомобил - БЕЗПЛАТНО
Скрий
С възможност за безплатна доставка!
Виж още
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Tavex с гордост представя най-изгодния продукт за инвестиция в сребро за физически лица - 1 унция сребърна монета Британия. За монетата на Кралския монетен двор (The Royal Mint) в Tavex се прилага специален режим на облагане по чл. 148, ал. 1 от ЗДДС*. Това превръща сребърната монета Британия в продукт с минимална надценка и най-добър марж между цена „купува“ и „продава“, сравнено с останалите сребърни инвестиционни продукти.

А сега, Тавекс предлага най-добрата цена с Инвестиционния пакет “500 бр. Сребърна Британия“. Този инвесетиционен пакет е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори. Основната цел на пакета е да спести на нашите клиенти времето и усилията за достигане до най-добрия избор.

 

1 унция сребърна монета Британия е водещата сребърна монета на Кралския монетен двор. Преди близо 2000 години една женска фигура е избрана да символизира нацията и нейния народ. Римляните си я представили като благороден и грациозен войн и я изобразили върху монетите с името Британия, ново завоюваната от тях провинция. Британия има много лица, тъй като се появява върху монетите на всеки британски монарх от Чарлз II до Нейно Величество Кралица Елизабет II и Негово Величество Крал Чарлз III. Гравьорите от всяка епоха я изобразяват така, че да отразява идеите и стила на тяхното време. При всяко превъплъщение Британия добива все повече слоеве смисъл и въплъщава духа на цялата нация.

Инвестиционният пакет “500 бр. Сребърна Британия“ съдържа 500 бр. 1 унция сребърна монета Британия, опаковани в 20 оригинални тубуси и мастър бокс кутия.

Монетите може да са от различни години.

Защо да купите?

 • Инвестиционният пакет “500 бр. Сребърна Британия“ се предлага с най-добро съотношение между цена "купува" и "продава", като за него има допълнителна отстъпка спрямо единични продукти или Инвестиционен пакет „25 бр. Сребърна Британия“.
 • Инвестиционният пакет “500 бр. Сребърна Британия“ е изключително атрактивна инвестиция в сребро за физически лица.
 • Инвестиционният пакет “ 500 бр. Сребърна Британия“ е подходящ за начинаещи инвеститори, които искат да изпробват всички предимства на инвестирането във физическо сребро.
 • Инвестиционният пакет “ 500 бр. Сребърна Британия“ е отличен начин да диверсифицирате портфолиото си.
 • Сребърната монета Британия е ликвидна и световно призната.
 • Сребърната монета Британия е истинско произведение на изкуството от сребро. Тя е декорирана с творческата интерпретация на Джеймс Тотъл на една икона, неподвластна на времето - Британия.
 • Сребърната монета Британия дава нова дефиниция за сигурност на пазара на инвестиционното сребро. Четири усъвършенствани защитни елемента извеждат визуалната защита на монетата на по-високо ниво.

 

*Член 148 от Закона за Данък върху Добавената Стойност касае доставката на стоки по специален ред на облагане на маржа и поради тази причина за 1 унция сребърна монета Британия не може да се използва данъчен кредит.

Опаковка

500 бр. 1 унция Сребърна монета Британия, опаковани в оригинални тубуси и в мастър бокс кутия. Монетите са без капсули.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът е наличен за онлайн поръчка.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.