Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

Размени 49 грама Tavex за 50 грама Valcambi

Изчерпан
Всеки клиент, който ни донесе или изпрати 49 бр. 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex ще получи ... виж още
Продаваме Купуваме
-
6958,00 лв.
Снимките са за илюстративни цели. Различните продукти могат да имат и индивидуални допустими отклонения от перфектния им вид.

Въведение

Всеки клиент, който ни донесе или изпрати 49 бр. 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex ще получи един брой 50 гр. златно кюлче ValcambiПродуктите могат да бъдат доставени от Клиента в някой от офисите на Tavex или изпратени по куриер през опцията на сайта „Разменете".

Срок за доставка на 50 гр. златно кюлче Valcambi по кампанията – 6 седмици след предоставянето на 49-те бройки 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex.

С тази кампания Tavex затвърждава убеждението, че 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex е ликвидно!

Защо 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex е ликвидно?

 • Защото има достатъчно голям търговец на пазара в Европа, който е готов да го изкупи на добра цена - Tavex Group. 
 • Защото е произведено по най-високи стандарти от акредитирана по LBMA рафинерия.

Ако 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex е ликвидно, защо да се възползвате от кампанията?

 • Защото съществува погрешното разбиране, че всички брандирани кюлчета не са ликвидни и не могат да се продадат на добра цена. 
 • Защото за Tavex е важно клиентите ни да са спокойни, че са закупили правилния продукт.
 • За да докажем с действия, че 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex е точно толкова стойностно, колкото най-масовите инвестиционни продукти.
 • Защото като размените 49 грама злато за 50 грама, ще получите 1 грам инвестиционно злато бонус!

Правила за участие

Tavex и Клиентът се съгласяват и задължават при условията на замяна (бартер) взаимно да си доставят и прехвърлят собствеността върху посочените в рамките на кампанията продукти.

Клиентът доставя и/или предава на Tavex 49 броя 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex. В замяна Tavex се задължава да достави в срок до 6 (шест) седмици 1 брой 50 грама златно кюлче Valcambi.

Tavex и Клиентът като част от кампанията нямат право да получат паричната равностойност на продуктите или какъвто и да е друг заместващ продукт, освен включените в нея. Разликата между стойността на продуктите не се уравнява и нито една от двете страни не дължи доплащане в полза на насрещната страна.

Клиентът може да получи 50 грама златно кюлче Valcambi в същия офис на Tavex, където са приети заменените 49 броя 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex. В случай, че абонаментните кюлчета Tavex са изпратени по куриер през опцията на сайта „Разменете”, то Клиентът ще получи своето 50 грама златно кюлче Valcambi с доставка до посочен от него адрес. Разходите за доставка на всеки от продуктите са за сметка на Клиента.

Пълните условия по кампанията може да намерите тук.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.