Добавете ценово известие

Валят ли безплатни пари в света на криптовалутите? Интервю с Благовест Белев

Публикувано от Tavex в категория Анализи, Златен вестник на 22.10.2017
Цена злато (XAU-BGN)
3 383 BGN/oz
  
- 1 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
39 BGN/oz
  
- 1 BGN

Криптовалутите – новият хит във финансовия свят или революция в паричната система ? Отговорите на този и редица други въпроси ще откриете в това интервю.

Благовест Белев е един от създателите на Tavex България и e сред първите хора в страната, които заговарят за криптовалути. В момента той се занимава само с това като развива първата платформа за инвестиции в криптовалути в страната – www.blockchain.bg . Прези 2014г. Благовест организира първата конференция за криптовалути в България – Coinwisdom.

Интервюиращ за пръв път в наше интервю е Димо Стефанов – главен дилър в Tavex България и редактор на „Златен Вестник“.

Всъщност това не е просто интервю, това е един почти двучасов откровен разговор, в който Димо се опитва тотално да разнищи темата за криптовалутите, тяхната идеология и бъдеще. Всеки, който желае да научи повече фундаментала информация, относно това какво са криптовалутите и как се развива техния пазар, трябвада изгледа видеото.

Любимият ни фрагмент от видеото е този, който засяга един от най-актуалните въпроси във финансовия свят – „Балон ли е Биткойн?“. Преди да се даде отговор на въпроса, обаче е редно да се запитаме каква е дефиницията за балон, въобще?
Гледайте…

Препоръчваме Ви да прочетете още