Добавете ценово известие

Как да спестяваме правилно - четири златни правила (подкаст епизод 16)

Публикувано от Даниел Василев в категория Подкаст Tavex новини & анализи на 14.12.2021
Цена злато (XAU-BGN)
3678,71 BGN/oz
  
- 0,76 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
41,48 BGN/oz
  
+ 0,09 BGN

В този епизод на подкаста ни представаме четири „златни“ правила на спестяването. Това са прости общовалидни принципи, които всеки може и е добре да следва, за да запази и увеличава финансовото си благосъстояние. Те не изискват допълнителна финансова грамотност, а са основа, върху която такава може да се изгражда в бъдеще. Като такава, те могат да предпазят всеки начинаещ инвеститор от някои елементарни грешки.

На сайта ни текстът на епизода е разбит на два сегмента. Част първа е достъпна тук, а част втора – тук. Епизодът е и сред въвеждащите в нашата образователна поредица по финансова грамотност „Лични финанси“, всички статии от която можете да прочетете в текущия линк. Предишният епизод на подкаста ни е достъпен на този линк: „Защо трябва да инвестираме в нашето съвремие„.

Освен нея, можете да се запознаете и с образователната поредица „Златна школа“, насочена към подобряване на познанията по икономика.

Tavex новини & анализи е достъпен във всички подкаст платформи, а настоящият епизод можете да чуете в най-популярните от тях на следните линкове:
 

 

Не забравяйте да се абонирате за подкаста ни, за да не пропускате новите епизоди. Нашите анализи и инфографиките към тях са достъпни на: tavex.bg/blog

Коментари

Препоръчваме Ви да прочетете още