Обработка на онлайн поръчки до 2 работни дни
Добавете ценово известие

Как да спестяваме правилно - четири златни правила (подкаст епизод 16)

Публикувано от Даниел Василев в категория Подкаст Tavex новини & анализи на 14.12.2021
Цена злато (XAU-BGN)
4197,25 BGN/oz
  
+ 8,00 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
52,77 BGN/oz
  
- 0,06 BGN

В този епизод на подкаста ни представаме четири “златни” правила на спестяването. Това са прости общовалидни принципи, които всеки може и е добре да следва, за да запази и увеличава финансовото си благосъстояние. Те не изискват допълнителна финансова грамотност, а са основа, върху която такава може да се изгражда в бъдеще. Като такава, те могат да предпазят всеки начинаещ инвеститор от някои елементарни грешки.

На сайта ни текстът на епизода е разбит на два сегмента. Част първа е достъпна тук, а част втора – тук. Епизодът е и сред въвеждащите в нашата образователна поредица по финансова грамотност “Лични финанси”, всички статии от която можете да прочетете в текущия линк. Предишният епизод на подкаста ни е достъпен на този линк: “Защо трябва да инвестираме в нашето съвремие“.

Освен нея, можете да се запознаете и с образователната поредица “Златна школа”, насочена към подобряване на познанията по икономика.

Tavex новини & анализи е достъпен във всички подкаст платформи, а настоящият епизод можете да чуете в най-популярните от тях на следните линкове:
Изображение на логото на SpotifyИзображение на логото на iTunesИзображение на логото на Stitcher Изображение на логото на Google podcastsИзображение на логото на DeezerИзображение на логото на Anchor

 

Не забравяйте да се абонирате за подкаста ни, за да не пропускате новите епизоди. Нашите анализи и инфографиките към тях са достъпни на: tavex.bg/blog

Коментари

Препоръчваме Ви да прочетете още