Добавете ценово известие
Създайте нов price bot
+ -
Създайте нов price bot
Обобщение на price bot

Можете да отмените price bot по всяко време и нямате финансови задължения, когато направи автоматична поръчка.

пакетна цена

500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка

доставка до 6 седмици
Tavex с гордост представя Инвестиционен пакет от 500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка, сребърната версия ... виж още
Продаваме Спестявате Купуваме
35465,00 лв.
36030,00 лв.
565,00 лв. 33700,00 лв.
с инкасо автомобил - БЕЗПЛАТНО
Скрий
С възможност за безплатна доставка!
Виж още
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Въведение

Tavex с гордост представя Инвестиционен пакет от 500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка, сребърната версия на първата в света инвестиционна златна монета, обявена за законно платежно средство.

За монетата на Южноафриканския монетен двор в Tavex се прилага специален режим на облагане по чл.148, ал. 1 от ЗДДС*. Това превръща сребърния Кругерранд в продукт с минимална надценка и най-добър марж между цена „купува“ и „продава“, сравнено с други сребърни инвестиционни продукти, предлагани от Tavex.

Тази монета е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори. Сребърна монета Южноафрикански Кругерранд е чудесен вариант да разнообразите портфолиото си.

Изсечена е представена за първи път през 1967, Златната монета Кругерранд е въведена като средство за частна собственост върху злато. През 2017г, по случай 50-годишния юбилей на Златната монета Крюгерранд, е изсечен специален тираж Сребърна монета Кругерранд със специален знак от монетния двор, отбелязващ годишнината.

През 2018 първата сребърна инвестиционна монета Кругерранд 1 унция е реализирана с малка премия над спот цената на среброто. Монетата притежава същия дизайн като оригиналната златна монета с портрета на Пол Крюгер, бившия президент на Република Южна Африка. Сребърната монета има номинална стойност 1 южноафрикански ранд.

Южноафриканският Кругерранд е монета, издържала теста на времето.

Инвестиционният пакет съдържа 500 бр.1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка в оригинални тубуси и мастър бокс.

Монетите може да са от различни години.

Защо да купите?

 • Инвестиционният пакет “500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка“ се предлага с най-добро съотношение между цена "купува" и "продава", като за него има допълнителна отстъпка спрямо единични продукти.
 • Инвестиционният пакет “500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка“ е изключително атрактивна инвестиция в сребро за физически лица.
 • Инвестиционният пакет “ 500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка“ е подходящ за начинаещи инвеститори, които искат да изпробват всички предимства на инвестирането във физическо сребро.
 • Инвестиционният пакет “ 500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка“ е отличен начин да диверсифицирате портфолиото си.
 • Сребърна монета Южноафрикански Кругерранд е пари. Има номинал 1 Ранд, води се законно платежно средство в Република Южна Африка, и е приета и ликвидна навсякъде по света.
 • Сребърна монета Южноафрикански Кругерранд е най-новият инвестиционен продукт на Южноафриканския монетен двор. Това е монета, издържала теста на времето.

*Член 148 от Закона за Данък върху Добавената Стойност касае доставката на стоки по специален ред на облагане на маржа и поради тази причина за 1 унция сребърна монета Крюгерранд Южна Африка не може да се използва данъчен кредит.

Опаковка

500 бр. 1 унция сребърна монета Кругерранд, Южна Африка в оригинални тубуси и мастърбокс.

Начини на доставка

Когато поръчвате през онлайн магазина ни, можете да изберете между следните опции:

 • доставка до адрес с Econt
 • доставка до офис на Econt
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до адрес за град София
 • доставка с обезопасен инкасо автомобил до офис на СОТ 161
 • получаване от офис на Tavex

Доставката с Econt може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а с инкасо автомобил – от 3 до 5 работни дни. Сроковете за доставка зависят от това кога сте направили поръчката и плащането по нея, при плащане по банков път.

Доставката с инкасо автомобил в пределите на град София се осъществява до адрес на клиента, който ще бъде допълнително уточнен.

Доставката с инкасо автомобил за населени места различни от град София се осъществява до офис на СОТ 161, точният адрес е предмет на допълнителна договорка.

Поръчки направени до 15:00 часа, се обработват и предават на куриер в същия работен ден, а тези направени след този час – на следващия работен ден.

При начин на плащане по банков път, поръчките се обработват след потвърждение на плащането Ви до 15:00 часа.

Можете да получите лично покупките си от офиса ни, който сте избрали при завършване на поръчката, след получаване на потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Във всеки случай, за да получите продуктите е задължително да представите валиден документ за самоличност. Имайте предвид, че клиентът, платецът и получателят трябва да са едно и също лице.

Застраховка

Пратката има пълна застраховка и в изключително малко вероятния случай да бъде загубена или повредена, ние ще Ви изпратим отново артикулите, или ще Ви възстановим платената сума.

Опаковка

Продуктите са опаковани в защитна кутия и поставени в дискретна, небрандирана, омекотена опаковка.

Забавяне

В случай на забавяне, или ако поръчан продукт не е в наличност, ще се свържем с Вас по имейл или телефон с повече подробности за доставката.

Цена за доставка

Цените за доставка до адрес и доставка до офис на Econt са базирани на общата стойност на продуктите в количката. Подробна информация за цените можете да видите при завършване на поръчката, преди да я приключите окончателно.

Доставката с обезопасен (инкасо) автомобил в рамките на България струва 60 лв., а при поръчки над 9 700 лева е безплатна.

 

 

За повече информация : Общи условия за дистанционни продажби на артикули от електронния магазин на Тавекс.

Безопасна доставка

Всяка пратка е дискретно опакована и с пълна застраховна , за да можете да поръчвате онлайн без притеснения за безопасността.

Висока степен на наличност

Повечето продукти на Tavex са винаги налични и Tavex може да ги достави бързо с получаване на същия ден при най-добри пазарни цени. Tavex е официален партньор на най-големите монетни дворове в света, като Австралийския монетен двор в Пърт (Perth Mint), Австрийския монетен двор (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., рафинериите PAMP Suisse и Valcambi – пазарни лидери в производството на златни кюлчета, както и на много други рафинерии и търговци на злато.

Ниски цени

Благодарение на над 25-годишния ни опит и големите обеми, с които работим, Tavex може да Ви предложи най-добрите цени на пазара. В същото време можете да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си благодарение на малките маржове и спредове, с които Tavex оперира.

Продуктът не е наличен в момента, но може да го поръчате с предварителна заявка.

Имате въпроси?
С удоволствие ще споделим с Вас най-често обсъжданите въпроси и отговори с нашите клиенти по целия свят.