Добавете ценово известие

Спестявай и вземи подарък - Златният абонамент на Tavex

Публикувано от Даниел Волошчук в категория Рафинерии и монетни дворове на 05.02.2024
Цена злато (XAU-BGN)
4253,04 BGN/oz
  
+ 13,01 BGN
Цена сребро (XAG-BGN)
53,87 BGN/oz
  
- 0,11 BGN
Tavex абонаментно кюлче, инвестиционно злато

Спестявай и вземи подарък

Купи 12 златни кюлчета Tavex 1 гр и вземи 13-то безплатно

Инфлация. Криза. Война. Това са думи, които все по-често присъстват в горещите заглавия днес. Всичко около нас показва, че живеем в несигурни времена. Несигурни за нас и за нашите спестявания. Но има начин, с който можем не само да съхраним спестяванията си, но и да осигурим нови възможности за нас и любимите ни хора – чрез инвестиционно злато.

Вижте повече по темата: Какво е инвестиционно злато?

Инвестицията в злато от десетки години се разглежда като един от най-надеждните начини за съхраняване на средства. Причините да се обръщаме към златото са много, но днес ще говорим за друго. А именно за един от най-достъпните и възнаграждаващи начини да спестяваш – единственото по рода си златно абонаментно кюлче Tavex.

Запознай се с еднограмовото златно Tavex кюлче 

Създадено от акредитираната от LBMA рафинерия Nadir, и по специална поръчка на Tavex, 24-каратовото еднограмово кюлче лежи в преливаща от златно към черно опаковка, върху която е изписан сериен номер, с който производителят гарантира автентичността му, чистотата на златото и името на Tavex. LBMA акредитацията е най-високият белег за качество при производителите на благородни метали.

Освен с качество и изящен дизайн, инвестиционният продукт впечатлява с изключително ниска надценка, правейки го добър избор дори извън абонаментната програма, с която ще ви запознаем по-долу. 

Ето как изглежда кюлчето:

1 грам абонаментно златно кюлче Tavex 

Златният абонамент на Tavex

„За да инвестираш в злато, трябва да си богат.“

Това е остарял мит, който до ден днешен възпира мнозина от това да инвестират. А нашата мисия е да направим златото разбираемо и достъпно за всеки, тъй като дълбоко вярваме в способността му да носи стабилност и сигурност в несигурни времена.

Вижте повече по темата: 8 причини да инвестираме в злато

Това беше причината да създадем първия златен абонамент в Европа. Той цели не само да ви запознае със златото по възможно най-достъпния и нискорисков начин, но и да развие навика ви да спестявате всеки месец. А като награда за вашето лично постоянство, от Tavex подаряваме еднограмово златно кюлче на всеки завършил абонамента. Правилата са прости.

1 грам абонаментно златно кюлче Tavex

Единственото нужно, за да стартирате своя абонамент е да закупите абонаментно кюлче и да предоставите данните, нужни за програмата. Всеки клиент има правото да поддържа до 5 активни абонамента, правейки програмата ни подходящ избор за всеки бюджет.

Това означава, че ако купувате по 5 кюлчета всеки месец, в рамките на 12 поредни месеца, при завършването на абонамента, ще получите 5 златни кюлчета подарък. 

Важно е да се знае, че за да бъде един абонамент „завършен“, трябва да сте правили покупка на Tavex кюлче всеки месец в продължение на 12 последователни календарни месеца – без пропуск. 

Клиент може да купи първото си кюлче на 30-ти януари, а второто на 1-ви февруари – това се разглежда като два изпълнени месеца. 

За да видите пълните условия на златния абонамент, натиснете тук.

За кого е подходящ абонамента?

Златният абонамент на Tavex e подходящ за всички, търсещи лесен и сигурен начин да съхранят спестяванията си и да ги защитят от инфлацията. Бъдейки достъпен за всеки бюджет, тези, които се възползват от него най-често са:

 • Родители, спестяващи за образованието на детето си
 • Учащи, спестяващи за първия си бизнес
 • Работещи, трупащи спестявания и сигурност за старините си
 • Бизнесмени, диверсифициращи инвестиционните си портфейли
 • Хора, обичащи да получават награда (бонус кюлче) за усилията си
 • Всички, търсещи начин да блеснат с подарък, който става по-ценен с времето
 • И всички други, които вярват в златото

Златото е един от най-достъпните активи. За разлика от други инвестиционни опции, при него няма нужда от задълбочен и чест мониторинг на инвестицията – без сложни графики и платформи. Ако имате за цел да съхраните спестяванията си, борейки инфлацията, и да осигурите едно по-стабилно бъдеще за вас и любимите ви хора, то златният абонамент е идеалният избор.

Защо да инвестирам в златния абонамент?

Златният абонамент носи със себе си изключителни предимства, като подаръка при завършването му, достъпната цена на всяко индивидуално кюлче и това, че развива навика за спестяване всеки месец. А това дори не е всичко. Ето няколко от плюсовете, които правят златния абонамент любим на българите:

1 грам абонаментно златно кюлче Tavex

  Златен абонамент – Едно ново движение 

  През изминалата 2023 година, броят хора, стартирали своя златен абонамент за пръв път, надвишава 5500. Това са над 5500 души, които развиват навика си да спестяват и правят първата си крачка към своите финансова свобода и стабилност.  

  В рамките на едва няколко години, революционният златен абонамент на Tavex се превърна в същинско движение. Присъедини се към него. 

  Лице на 1 грам абонаментно златно кюлче Tavex нов дизайн В наличност

  1 грам абонаментно златно кюлче Tavex

  Продаваме 157,00 лв. 142 142,00 157 157,00
  Купуваме 142,00лв.
  Сравнение Известие Добавете към количката

   

  Често задавани въпроси

  В следващите няколко подзаглавия, ще отговорим на най-често задаваните въпроси за абонаментното златно кюлче на Tavex.

  Как да започна своя златен абонамент?

  За да стартирате своя златен абонамент е необходимо просто да закупите първото кюлче и да предоставите своите данни, необходими за участие в програмата ни. Можете да го закупите онлайн или във всеки един от нашите офиси.

  Как мога да следя прогреса на своя златен абонамент?

  Можете да следите прогреса на своя златен абонамент чрез вашия Tavex ID акаунт в сайта ни. А ако не сте сигурни кога е стартирал абонамента ви или имате други въпроси свързани със статуса му, с радост ще ви отговорим на +359 (2) 9 888 666, tavex@tavex.bg или в наш офис.

  Как получавам своето безплатно кюлче?

  Ще получите своето безплатно кюлче заедно с дванадесетата си поредна покупка, независимо от това дали е направена в офис или от сайта ни.  

  Къде мога да продам своите абонаментни кюлчета Tavex?

  Можете да продадете вашите абонаментни кюлчета във всеки един от офисите на Tavex, където ще получите най-добрата цена за продукта си, като част от нашия каталог. Но не се тревожете, винаги можете да ги продадете при друг търговец на цена близка до пазарната цена на златото. И все пак, препоръчваме да се обърнете към Tavex.

  Кога мога да добавя втори абонамент?

  Втори или последващ абонамент може да бъде добавен по всяко време. Неговите срок и продължителност са независими от предходните. 

  Стартирайте своя абонамент

  Златният абонамент е идеалният начин да започнете да спестявате всеки месец с малки суми. Така не само ще развиете умението си да управлявате финансите си по-добре, но и ще получите награда – еднограмово златно кюлче.  

  Направете услуга на бъдещото си Аз със златния абонамент на Tavex.

  Към продукта

  Препоръчваме Ви да прочетете още